G. Filip 69.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Žora" Filip rozhodl o vítězství domácí Křemže


Branky


69. G. Filip
0

Křemži čekal další souboj dvou týmů s přízviskem Sokol a Křemže v něm stejně jako v předešlém kole zvítězila, tentokráte nad Přídolím. Více v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas = 0:0

Úvod zápasu patřil jednoznačně domácí Křemži, která byla o něco aktivnější než soupeř a měla více ze hry. Z domácí aktivity pramenily dvě střely z kopačky Severy, který však mířil nepřesně. Po patnácti minutách se ke slovu dostali i hosté a začali provetrávat domácí obranu, která však odolávala. 

 

Obě mužstva však hrála velmi nepřesný fotbal, kde i tři nahrávky v řadě dělali hráčům problém. Obecenstvo, které se přišlo v sobotní podvečer podívat na utkání, nebylo příliš potěšeno výkonem obou celků. První poločas byl plný nakopávaných balónů a tvrdých soubojů, které byly mnohokrát za hranicí pravidel.

 

Postupem času byli o něco aktivnější hosté z Přídolí. Ve dvacáté minutě napřáhl hostující stoper, ale bravurním zákrokem se zaskvěl domácí brankář Končok a vyrazil míč na roh. Domácí kontrovali o pět minut později, kdy se G. Filip probojoval po křídle až před brankáře, ale ten jeho střelu pod břevno vychytal. Po půl hodině hry chyboval domácí Fleischman, který se snažil ubránit míč, jenž mířil za čáru, ale hostující hráč mu míč vypíchl a běžel sám na Končoka, který mu však parádně míč odkopnul od nohou.

 

Více se v první půli nestalo a za bezbrankového stavu se šlo do kabin.

G. Filip vstřelil jediný gól zápasu

Druhá půle začala opět lépe pro domácí tým, který postupem času stupňoval svůj tlak. Příležitost ke skórování měl Kaprál, ale jeho pokus proletěl jen těsně nad břevnem Mittaschovy brány. 

 

V 69. minutě přišel první gól utkání. Jan Fučík vybojoval míč pro na netradičním postu hrajícího Georgije Filipa, jenž zkušeně zpoza velkého vápna poslal nechytatelnou střelu levou nohou ke vzdálenější tyči, 1-0!

 

Domácí Sokol se snažil o přidání pojistného gólu, který však nepřišel. Hostující Přídolí mělo problém s trefením branky, a i díky jejich impotenci v zakončení, domácí ubránili hubené vítězství 1-0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: S Přídolím jsem avizoval povinné body a očekával jsem těžký zápas. V průběhu zápasu jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, ale bez nějakého výrazného zakončení. Máme veliké problémy s přechodem do útoku a následným zakončením. Přídolí mělo jednu obrovskou příležitost, kdy stoperovi Fleischmanovi nevyšla klička útočníkovi v malém vápně, ale jeho neuvěřitelnou minelu napravil dobrým zákrokem gólman Končok. Utkání nakonec rozhodl, dnes na postu útočníka - "Žora" Filip, který po vybojovaném míči Honzou Fučíkem, zkušeně za hranicí velkého vápna zakončil levou nohou ke vzdálenější tyči a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Jsem moc rád, protože Žorka již léta drží a burcuje celý tým a byl jako obvykle nejlepším hráčem na hřišti.




Sestavy


Sokol Křemže
M. Končok [-] - G. Filip [-] , T. Bohatý [-] , R. Kaprál [-] , T. Matějka [-] , A. Severa [-] , J. Fučík [-] , P. Rienessl [-] , J. Troup [-] , P. Snížek [-] , M. Fleischman [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - D. Nguyen [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] - M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , J. Písko [-] , J. Štěpánek [-] - P. Schwarz [-] , P. Gamba [-] -

ŽK: 39. P. Rienessl , 68. A. Severa , 75. P. Kouba , 89. J. Troup - 76. J. Písko , 89. J. Písko .
Hráči zápasu: A. Severa , G. Filip .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), STEIDL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.