Dolní Dvořiště nadělilo bůra na cestu rezervě Nové Vsi


Branky


15. J. Řepa , 28. T. Zeman , 44. T. Zeman , 49. O. Kouba , 51. T. Zeman - 55. M. Tejko
0

Před početným publikem v Dolním Dvořišti se utkal domácí fotbalový klub proti rezervě Nové Vsi-Brlohu. Papírovým favoritem byli domácí a ti také roli favorita potvrdili a hladce zvítězili. Více uvnitř článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plno šancí bylo přetaveno ve tři branky domácích

Úvod utkání patřil domácímu týmu, kterému se také povedlo po čtvrthodině hry otevřít gólový účet zápasu a vlastně celé sezóny. Hosté špatně rozehráli, k míči se dostal Z. Rubeš, posunul na Krenauera, který z úhlu vyprášil rukavice brankáře Švarce, míč se odrazil k J. Řepovi a ten uklidil do prázdné branky, 1-0.

 

Ve 28. minutě rozjásal domácí diváky Tadeáš Zeman, kterému sklepl prsama Krenauer a Zeman nádhernou střelou vymetl všechny pavouky v brance Švarce, 2-0.

 

Domácí tlačili a vytvořili si mnoho brankových příležitostí. Tři tutovky spálil Krenauer, Zeman s Řepou po dvou. V samotném závěru poločasu domácí skórovali potřetí. Hajdák nakopl balón za obranu, kde číhal Zeman a díky své přednosti, kterou je rychlost, předběhl zadáky Nové Vsi, udělal kličku gólmanovi a uklidil míč do prázdné branky, 3-0.

Gólostroj na začátku druhého poločasu a vyhrocený závěr

Druhý poločas začal lépe pro domácí, kteří se již po pěti minutách radovali ze čtvrté branky. Kreanuer vybídl přihrávkou O. Koubu a ten zahrál na housle hostujícímu brankáři, 4-0. O další dvě minuty později završil T. Zeman hattrick, který po centru nejprve svou hlavičku zamířil do brankáře, ale ten pouze vyrazil zpět k Zemanovi a na podruhé už se nejlepší střelec zápasu trefil, 5-0. O pár chvil později měli domácí další šanci ke skórování z přímého kopu. Exekuce se ujal Kouba, ale jeho pokus zamířil tak vysoko, že míč možná ještě teď obíhá oběžnou dráhu naší planety.

 

Svůj gólový účet zápasu otevřeli také hosté. V 55. minutě předvedl M. Tejko parádní individuální akci, obešel všechny, co mu stáli v cestě a míč zastavila až síť za bezmocným Hoškem, 5-1.

 

Po gólu hostí se hra vyrovnala a ti si vytvořili několik brankových příležitostí, které však výborně lapil brankář domácích Hošek. Obrovskou šanci si vytvořili domácí po pěkné individuální akci Krenauera, který předložil míč před brankáře hostů Zemanovi, ten si zpracoval, vystřelil, ale jeho pokus zamířil hodně mimo tři tyče. Výhodu přímého kopu měli také hosté. Pouzar nebezpečně vystřelil, ale trefil pouze boční síť dolnodvorské brány.

 

Závěr utkání překypoval emocemi a byl zbytečně vyhrocený. V 84. minutě uviděl po velmi ostrém zákroku hostující Bárta červenou kartu. Náplastí na jeho vyloučení tak mohla být pouze teplá voda ve sprchách. Závěr utkání byl čím dál, tím více vyhrocený, ale nic zásadního se již nestalo.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do sezóny jsme chtěli vstoupit co nejlépe a to se nám povedlo. Jenom díky naší nepřesnosti zápas skončil jenom 5:1....Myslím, že si hosté mohli odvézt i dvouciferný počet gólů v jejich síti. Chválím celý tým, zejména musím vyzdvihnout Krenauera se Zemanem, kteří zařídili všechny branky. I když jsme ve druhé půli malinko přestali hrát, vítězství jsme si už pohlídali, když hostující šance chytil v poklidu dnes dobře chytající Hošek. V příštím kole nás čeká Světlík a my se na něj musíme v týdnu připravit.

FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, útočník: Soupeř nás od začátku zápasu přehrával hlavně svým důrazem. Nám se první poločas vůbec nedařila kombinace. Až v 50. minutě jsme ohrozili branku domácích. Musíme příští zápas proti Frymburku hodně zlepšit.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - TRINH Patrik (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.