Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas s lepším koncem pro Roudnici


Branky


0

Roudnice i Lokomotiva se během zápasu potýkala s (ne)přesností v zakončení. O jedenu přesnou trefu byli nakonec úspěšnější domácí, kteří vstřelili o gól víc a zvítězili 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Mezi Roudnicí a hradeckou Lokomotivou se od úvodu hrálo bojovné utkání, které sice nabízelo šance, ty ale trpěly nepřesným zakončením na obou stranách. Střelcům se dlouhou dobu nedařilo trefit prostor branky tak, aby s tím měli brankáři výraznější starosti. Domácí gólman Martin Tomek i hradecký Ivo Beránek tak dlouhou dobu drželi čistá konta. Nemohoucnost v zakončení nakonec trvala do třicáté osmé minuty. V té době prolomily nepřesnosti hosté, kteří se díky trefě Jana Odehnala ujali vedení. Jednobrankové vedení ale Lokomotivě dlouho nevydrželo a Roudnice ještě před koncem první půle srovnala. Ve čtyřicáté páté minutě totiž hostujícího gólmana Beránka překonal Lukáš Stoszek, který tak stanovil poločasové skóre 1:1. 

Šťastnější Roudnice vybojovala výhru

I ve druhém poločase pokračoval urputný boj o každý metr prostoru i o každou střelu do prostoru branky. Ve střelecké disciplíně byli nakonec úspěšnější domácí. Ti se šest minut po zahájení druhé půle ujali vedení, když na 2:1 dával obránce Lukáš Koutník. Lokomotivě se sice díky gólu Jakuba Schejbala podařilo o deset minut později srovnat krok, Roudnice ale dělbu bodů nepřipustila. V sedmdesáté minutě vstřelil vítěznou a tím pádem rozhodující branku záložník Jakub Krejcar. Lokomotivě se ve zbývajících minutách nepodařilo napodobit předchozí gólově úspěchy, a Roudnice se tak mohla radovat z vybojované výhry 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Zdeněk Mikan - asistent trenéra TJ Sokol Roudnice: Konečně výhra za tři body. Derby bylo vyhecované, hrané od podlahy, se šancemi na obou stranách. Oba týmy si vypracovaly čisté gólové šance, ale trefit zařízení byl obrovský problém. Nám se to nakonec povedlo víckrát a body tak zůstaly doma.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , M. Cuberka [-] , L. Koutník [-] , J. Brendl [-] - T. Vlasák [-] (46. J. Novotný [-] ) , J. Tomeš [-] (73. D. Koutník [-] ) , J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , L. Stoszek [-] - T. Kučera [-] (89. M. Vítek [-] ) -

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - J. Němec [-] - J. Schejbal [-] , D. Rosulek [-] , L. Svatoň [-] , J. Odehnal [-] , O. Matoušek [-] (70. M. Šubrt [-] ) , J. Javůrek [-] , L. Vostrovský [-] , M. Zvolánek [-] , A. Hůlka [-]

ŽK: 13. M. Cuberka , 32. Z. Mikan , 75. L. Stoszek - 38. J. Němec , 56. J. Schejbal , 63. L. Svatoň , 66. M. Zvolánek , 72. J. Javůrek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Gereg Tomáš - ŠILING Karel, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.