Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov tenisovým způsobem zvítězil na hřišti Provodova


Branky


0

Fotbalisté Rychnova spravedlivě rozdělily gólově příděly do obou poločasů. Po jasné výhře 0:6 se tak Rychnov posunul na třetí místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov se díky slepeným gólům dostává do pohodlného vedení

V úvodu zápasu Rychnovu příliš nesvědčila rozháraná hra, která nepřála kombinačnímu fotbalu. Do nadějnějších střeleckých pozic se tak dostávali přímočařejší fotbalisté Provodva. Ti zahrozili už ve druhé minutě, kdy jejich střela po standardní situaci jen těsně míjela levou tyč rychnovské branky. Rychnov ale nakonec zužitkoval herní pohodu, ve které se v posledních kolech nachází a z první větší šance šel do vedení. O úvodní gól zápasu se v desáté minutě postaral Martin Šrefl.

Rychnovští se i v dalším průběhu dostávali do náznaků šancí, v nich jim ale chyběly půlkroky pro zachycení přihrávek a ani jejich střely nebyly vždy přesné. To se změnilo ve třicáté první minutě. Rychnovští rozehrávali rohový kop, po kterém nejprve hlavičkovali do břevna, míč se ale znovu odrazil k Martinu Šreflovi, který pohotově vrátil míč do sítě Provodova a zvýšil vedení hostů na 0:2. Tato standardní situace ukázala hostům jednu z cest. O tři minuty později totiž Rychnov poslal další centrovaný balon do vápna Provodova. V pokutovém území se do vzduchu vyšrouboval Michal Bárnet, který hlavičkou na zadní tyč přidal třetí gól Rychnova.

 

Provodov se během poločasu dostal k několika nadějným šancím, domácí se ale nedokázali na delší časový úsek udržet na balonu a zatlačit rychnovskou obranu pod tlak. S jednorázovými akcemi a zakončeními si věděl brankář Jan Vrána rady. Poločas tak skončil třígólovým vedením Rychnova.

Rychnov v poklidu navyšuje skóre

Ve druhém poločase Rychnov pokračoval ve svém gólově produktivním výkonu. Tři minuty po zahájení druhé části hosté vystihli rozehrávku Provodova. Martin Valášek se po pravé straně dostal do vápna soupeře a křížnou střelou zaznamenal čtvrtý gól Rychnova. V padesáté minutě rozehrával Provodov přímý kop z hranice vápna. Domácí střelec dobře zakroutil balon do levé horní části branky, rychnovský brankář Jan Vrána se ale zaskočit nenechal a vyrazil míč na roh.

To, jak se Provodovští nadřeli na své gólové šance a to, jak jim je brankář a obrana Rychnova likvidovala, kontrastovalo se samozřejmostí, s jakou dávali góly hosté. V padesáté první minutě Rychnovští rozjeli akci po pravé straně a následný přízemní centr se dostal k Jiřímu Počtýnskému, který zakončil a zvýšil na 0:5.  

 

Rychnov, který se za prakticky rozhodnutého stavu nemusel nikam hnát, lehce polevil v tempu. Balonu si tak více užili i domácí fotbalisté, těm ale nebylo vstřelení branky souzeno. Mnohem nebezpečnější tak byli Rychnovští, kteří jen zásluhou domácího brankáře Martina Voborníka nenavýšili své vedení o další góly. V osmdesáté třetí minutě se Voborník předvedl reflexivními zákroky, když nadvakrát zlikvidoval zakončení Rychnova z malého vápna. V osmdesáté páté minutě už ale ani domácí gólman nezabránil šestému gólu, který po svém průniku do vápna a křížné střele vsítil Lukáš Reichl. Rychnov tak zvítězil na hřišti Provodova jasně 0:6. 



Sestavy


TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - P. Čtvrtečka [-] , J. Kulhánek [-] , R. Goll [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] (80. M. Voborník [-] ) , J. Dřízal [-] , M. Srkal [-] , D. Bogusz [-] (65. L. Bek [-] ) - L. Nožka [-] (21. M. Tylš [-] ) - T. Fiedler [-] (70. J. Kosinka [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Bárnet [-] , L. Brandejs [-] (58. O. Bastos [-] ) , M. Pups [-] - M. Šrefl [-] (65. M. Drašnar [-] ) , J. Počtýnský [-] , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] , O. Stieber [-] - F. Stieber [-] (76. K. Bažo [-] ) , M. Valášek [-] (58. M. Mňuk [-] )

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŽEROVNICKÝ David, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.