2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Libčany zdolaly Rychnov


Branky


0

Po nerozhodném prvním poločase se podařilo rozhodnout domácímu týmu, který zvítězil těsně 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Domácím Libčanům se vydařil vstup do zápasu a už po šedesáti pěti vteřinách se dostaly do vedení. Po pravé straně se rozběhl Lukáš Hubička, který chtěl poslat centr na doplňujícího spoluhráče, místo přihrávky se však z Hubičkova pokusu stalo zakončení, které překvapilo rychnovského gólmana Jana Vránu a skončilo v síti. V následujících minutách se Libčany držely na balonu a poslala několik dalších centrů do vápna soupeře, rychnovská obrana se ale překvapit nenechala.

Rychnovští využívali přímočarých průniků po stranách hřiště. Dvakrát se po dobrých přihrávkách skrze obranu Libčan schylovalo k nadějným šancím, v obou případech ale Rychnovské zastavil zdvižený praporek pomezního. V dalších případech ukončil rozvíjející se akci hostů domácí gólman Matěj Tošovský, který vybíhal proti dlouhým přihrávkám Rychnovských.

 

I přes dobrou defenzivní hru Libčan se Rychnov ještě do konce poločasu dočkal vyrovnání. Ve třicáté sedmé minutě hosté přenesly hru na pravou stranu, kde dvojice Rychnovských uhájila balon před dotírajícími obránci Libčan. Míč se tak dostal až do pokutového území ke se odrazil k Romanu Zajíčkovi. Rychnovský záložník se dlouho nerozmýšlel a pohotovou ranou bez přípravy zamířil k pravé tyči a propálil vše před sebou včetně brankáře Tošovského. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Libčany rozhodují

Na začátku druhého poločasu domácí poslali po standardní situaci míč do vápna Rychnova. Brankář Jan Vrána měl nejdříve s balonem drobné potíže, nakonec ale neposedný balon zkrotil a schoval do bezpečí své náruče. O centrované balony se týmy pokoušely i v dalším průběhu hry, na obou stranách ale pokulhávala přesnost takových přihrávek.

 

V šedesáté sedmé minutě se Libčany mohly na chvíli radovat ze vstřelené branky, jejich radost nakonec překazil pomezní rozhodčí, který signalizoval ofsajdové postavení zakončujícího hráče. Na regulérní branky ale domácí nemuseli čekat dlouho. V sedmdesáté čtvrté minutě se za obranu Rychnova dostal Radek Kollár, který obešel i brankáře Jana Vránu a zakončením do prázdné branky vrátil Libčanům vedení. Ve zbývající čtvrthodině se Rychnov dostal do několika náznaků šancí, brankáře Matěje Tošovského ale nepřekonali. Libčany tak dovedly zápas do vítězného konce a porazily Rychnov 2:1. 

Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (75. M. Friedl [-] ) , T. Kabeláč [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , R. Kollár [-] , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] (46. M. Černý [-] ) , A. Polyakov [-] (89. J. Mašek [-] ) , M. Mařas [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , M. Mňuk [-] , O. Stieber [-] (54. M. Šrefl [-] ) , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - J. Počtýnský [-] , R. Zajíček [-] (68. M. Valášek [-] ) , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] - F. Stieber [-] (76. O. Bastos [-] )

ŽK: 80. S. Libřický - 78. M. Mňuk .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Medlík Karel - NOVOTNÝ Matěj, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.