J. Kučera 54.
M. Vejr 62. (p.)
J. Jelínek 80.
3:2
(0:2)
27. A. Řehák (p.)
35. L. Říha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec smazal dvougólové manko a porazil Kostelec


Branky


54. J. Kučera , 62. M. Vejr (p.) , 80. J. Jelínek - 27. A. Řehák (p.) , 35. L. Říha
0

Chlumečtí po prvním poločase prohrávali s Kostelcem nad Orlicí o dvě branky, ve druhé půli ale domácí zpřesnili zakončení a třemi góly zvrátili skóre na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Kostelce

Mezi Chlumcem a Kostelcem se od úvodu hrálo aktivní utkání. V osmé minutě se domácí usadili na polovině soupeře, což vyústilo v nepříjemnou střelu z hranice vápna. Kostelecký gólman Jan Rolejček byl ale u své levé tyče včas a přízemní střelu Chlumce vyrazil. Vzápětí se do protiakce dostali hosté, kteří prověřili brankáře Petra Černohlávka střelou z pravého rohu vápna. Chlumečtí se i v dalších minutách dostali díky křídelním akcím do prostorů před brankářem Janem Rolejčkem, jako první přesto skórovali hosté. V sedmadvacáté minutě hostující Lukáš Říha poslal přesnou průnikovou přihrávku do vápna soupeře. Na Říhovu přihrávku si nabíhal jeden z kosteleckých hráčů, ale dříve než stihl balon zpracovat, byl faulován chlumeckým obráncem. Rozhodčí proto nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Antonín Řehák, který střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu. Ještě veseleji mohlo být hostům ve třicáté páté minutě. Kostelečtí ubránili opakované centry domácích a přišli do rychlého protiútoku. Antonín Řehák průnikovou přihrávkou našel rozběhnutého Lukáše Říhu, který se tak dostal za domácí obranu a tváří v tvář Petru Černohlávkovi se nemýlil a zvýšil na 2:0 pro Kostelec. Ve zbývajících minutách poločasu se oba týmy dostaly do zakončení, chyběla jim však přesnost, a proto skončila první půle vedením Kosteleckých 2:0. 

Velký obrat Chlumce

Chlumeckým se brzy po zahájení druhého poločasu podařilo vstřelit kontaktní branku. V padesáté čtvrté minutě se k míči dostal Jiří Kučera a jeho přízemní střela zpoza vápna skončila přesně u pravé tyče kostelecké branky. O pár desítek vteřin domácí rozehrávali standardní situaci, po které se dostali k nebezpečné hlavičce, která mířila jen těsně mimo branku Jana Rolejčka. Kontaktní branka domácí mužstvo nakopla a o několik minut později bylo vyrovnáno. V šedesáté druhé minutě domácí způsobili závar ve vápně Kostelce, který nedovoleným zákrokem vyřešil Antonín Řehák. K nařízené penaltě se postavil Matěj Vejr, který prudkou ranou k levé tyči srovnal na 2:2.

 

Za nerozhodného stavu se hra vyrovnala, týmy nechtěly pustit soupeře do šancí, a proto přibylo drobných nedovolených zákroků ve středu hřiště. Vícero standardních situací rozehrávali domácí fotbalisté, kteří tak častěji ohrožovali branku. Kostelecká obrana odolávala do osmdesáté minuty. V té době domácí zachytili balon na soupeřově polovině a svižnou kombinaci se dostali až na hranici vápna odkud přesně k tyči vypálil Jakub Jelínek. Gólman Jan Rolejček se za jeho střelou natahoval marně, a Chlumec tak otočil na 3:2. Závěrečné minuty si domácí pohlídali. Chlumečtí se nezatáhli do obranné ulity, hráči Kostelce se sice dostali do několika zakončení, takové pokusy však byly buď zblokovány obranou, nebo šly mimo branku. Chlumec tak zvítězil nad Kostelcem 3:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Petr Průcha - trenér FK Chlumec nad Cidlinou: Opět vybojované vítězství, nevyšel nám moc první poločas, byli jsme zbytečně upjatí a nepřesní a hlavně jsme nebyli aktivní dopředu. Po pauze jsme přeskupili řady, zlepšili pohyb a výsledkem toho bylo otočení skóre a po heroickém výkonu velice cenná výhra. Potlesk od diváků po zápase byl zasloužený a patřil všem aktérům tohoto klání.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - J. Veselský [-] , J. Hartman [-] (87. D. Hubený [-] ) , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] (46. M. Vejr [-] ) , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] (90. J. Myška [-] ) , V. Beneš [-] (90. K. Staněk [-] ) , D. Homoláč [-] , J. Vopátek [-] , Z. Dušek [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , M. Klouda [-] , L. Říha [-] , J. Kvasnička [-] (83. J. Švandrlík [-] ) , P. Klapal [-] , M. Novák [-] (83. L. Plocek [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , D. Marek [-]

ŽK: 5. J. Vopátek - 24. L. Říha , 34. P. Klapal , 55. D. Marek , 61. A. Řehák , 64. J. Kvasnička .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Janeček Štěpán - KUBIŠTA Josef, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.