J. Vít 90.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany porazily Nové Město po penaltách


Branky


90. J. Vít - 22. A. Chromek
0

Libčany v zápase s Novým Městem dlouho vedli o jedinou branku a domácím se až v posledních okamžicích zápasu podařilo srovnat na 1:1. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější Libčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostávají do vedení

Vstup do zápasu lépe vyšel hostům. Fotbalisté Libčan se v úvodu více drželi na balonu a častými centry zaměstnávaly domácí obranu. Akce Libčan dokázala novoměstská obrana odvracet až do dvaadvacáté minuty. V té době hosté zaútočili po levé straně hřiště, odkud poslali přízemní centr do vápna domácích. Útočník Ondřej Karanský přenechal balon lépe postavenému Adamu Chromkovi, který střelou bez přípravy z hranice vápna propálil vše před sebou včetně gólmana Václava Krunčíka. Za nepříznivého stavu se více do hry dostávali i domácí, těm však při centrech do vápna Libčan chyběl potřebný důraz. Další výraznou šanci přinesl až závěr poločasu. Hosté rozehrávali rohový kop, po kterém se míč odrazil na hranici novoměstského vápna. V těchto místech stál připravený hráč Libčan, který ranou bez přípravy vypálil na domácí branku. Druhému gólu zabránil pohotovým zákrokem gólman Václav Krunčík, který však vyrazil míč před sebe, kde byl nejrychleji další hráči Libčan. Hostující fotbalista se rychle dostal k zakončení, jeho hlavička ale skončila jen na břevně domácí branky. První poločas tak skončil vedením Libčan 0:1. 

Nové Město v posledním okamžiku vyrovnává

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání, jejich optická převaha však nevytvářela výraznější šance před hostujícím gólmanem Matějem Tošovským. Pro Libčany se navíc otevíraly prostory pro rychlá přečíslení. Nové Město se dostalo k několika střeleckým pokusům zpoza vápna, taková zakončení však mířila buď mimo branku, nebo do rukou připraveného brankáře Tošovského. Obdobně na tom byli i na druhé straně hráči Libčan, kteří své protiútoky řešily střelami, které míjely tyče domácí branky. Novému Městu se přesto podařilo vybojovat remízu. V devadesáté minutě propadl centrovaný balon domácích až na zadní tyč, kde číhal Jakub Vít. Domácí záložník využil volného prostoru, který mu hostující obránci darovali a prudkým zakončením srovnal na 1:1. O vítězi tak rozhodovaly penalty. 

 

Penaltový rozstřel byl v prvních dvou sériích vyrovnaný, ve třetí sérii ale domácí minuli branku a následnou jednogólovou ztrátu již nesmazali. Libčany tak vybojovaly dvoubodové vítězství. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , R. Darebník [-] , D. Nejman [-] - A. Lelek [-] , N. Soumar [-] (83. D. Maur [-] ) , J. Vít [-] , P. Zákravský [-] - P. Růžička [-] , V. Maur [-] (45. J. Vítek [-] ) , M. Klikar [-] -

SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] (46. R. Kollár [-] ) , P. Jiřík [-] (84. J. Rutsch [-] ) , S. Libřický [-] , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] (90. A. Polyakov [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 90. A. Polyakov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - ŠILING Karel, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.