3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava si poradila s Rychnovem a je pátá


Branky


25. L. Hrouda , 63. P. Thiele , 83. M. Šváb
0

Jindřichovice si nedokázaly poradit v sobotu s Lomnicí, a to byla skvělá příležitost pro Svatavu, která je aktuálně ve velmi dobré formě a číhá na každou příležitost probojovat se do top pětky. V neděli navíc narazila na jeden z nejslabších týmů soutěže, takže to pro ní neměl být problém. A nakonec také nebyl. Domácí celek zvítězil hladce v poměru 3:0 a nakonec se tak zaslouženěbodově vyrovnal čtvrtému krásnu a přesunul se v tabulce do té lepší části, která bude hrát o titul. Teď se v ní ale ještě musí ve zbývajících dvou zápasech také udržet. Šanci ale má ještě i Rychnov, i když skutečně pramalou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrouda poslal Svatavu do vedení

Svatava byla od začátku určitě lepší, držela balón a kontrolovala hru. Soupeři toho příliš nedovolovala a sama se snažila vytvářet si nějaké šance. To už tak snadné nebylo, ale přesto se sem tam nějaký pěkný pokus objevil. Ale ani Rychnov nebyl v tomto smyslu úplně bezradný a občas se také o něco málo pokusil, i když jen výjimečně. Daleko více ho totiž Baník zaměstnával v defenzivě. A v pětadvacáté minutě za to byli domácí také odměněni první trefou, která dodala Svatavě na kopačky ještě více klidu. O první branu se postaral Lukáš Hrabák. Ve zbytku první půle už se však nikdo jiný prosadit nedokázal, i když se pár náznaků objevilo. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Druhá branka rozhodla

Ve druhé půli se hrálo možná ještě více na půli Rychnova. Svatava tlačila a snažila se přidat co nejrychleji druhou branku, aby se dostala do úplné pohody. Běžela třiašedesátá minuta, když dokázal míč propasírovat za záda hostujícího brankáře Petr Thiele a o všem bylo rázem rozhodnuto. Svatava vedla 2:0 a Rychnov byl bez šance. Zápas už se v režii Svatavy v podstatě jen dohrával. Jen sedm minut před koncem pak ještě esteticky upravil na konečných 3:0 Matěj Šváb a Svatava tak potvrdila své body, které jí posunuli do první pětice tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Já bych řekl, že jsme si zápas z pozice domácího týmu ohlídali. Hosté se po celý zápas nedostali do žádné vyložené šance a rozdíl mohl být ve výsledku daleko vyšší. Zatím nám to stačí na páté místo, které chceme určitě udržet. O naší budoucnosti v této sezóně se tak pravděpodobně rozhodne v příštím kole, kdy budeme hrát proti Krásnu. Ale je pravdou, že naše hra se mi začíná hodně líbit a věřím, že bychom si měli poradit a postoupit. Na závěr bych dnes ještě rád poděkoval divákům, přišlo jich opravdu hodně a moc nám pomohli.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Svatava
P. Kiss [-] - - A. Lídl [-] , L. Hrouda [-] , D. Salcman [-] , R. Reismüller [-] , D. Juhár [-] , P. Thiele [-] , M. Gajdoš [-] , R. Holub [-] , V. Jílek [-] , J. Mráz [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - L. Onody [-] , K. Kreysa [-] , P. Čech [-] , A. Tirinda [-] , P. Čučman [-] , V. Volpov [-] , J. Karas [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-] , Č. Výborný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.