J. Lavrenčík 30.
J. Mika 81. (p.)
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov Jindřichovice opět porazil, tentokrát ale na penalty


Branky


30. J. Lavrenčík , 81. J. Mika (p.) - 37. K. Kreysa , 50. D. Šefrna
0

Jindřichovičtí o víkendu nepodali nikterak špatný výkon, ale i tak v Rychnově svému soupeři podlehli. Rozlosování jim teď ale muselo udělat jistě radost, když jim nabídlo středeční odvetu v Jindřichovicích. V té už si výsledkově sice vedli domácí lépe, ale nakoenc se z výhry beztak radovat nemohli. Alespoň bod ale ze zápasu přeci jen vykřesali. I tak ale klesnou v tabulce z první pětice. Pro Rychnov je to tak další výhra, která pro něj v tabulce jistě bude hodně důležitá. Zatím ho posouvá na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichovice se dokázaly ujmout vedení

Oba týmy věděly, že si musí jeden na jednoho dávat pozor, a tak jindřichovičtí diváci sledovali daleko opatrnější utkání, než o víkendu fanoušci v Rychnově. Žádné zběsilé ofenzivní výpady a chvilkové převahy toho, či onoho celku. Nicméně, i tak bylo šancí jistě dost a nechyběly ani ty opravdu velké a ani několik jejich promarnění. To vlastně tak trochu potvrzuje i fakt, že první branky se diváci dočkali až ve třicáté minutě, když přesně zakončoval Jaroslav Lavrenčík, a dostal tak svůj tým do vedení. Důležitý krok byl tady, teď jen vedení udržet. Jenomže o tom, že se to dlouho nepodaří bylo o chvíli déle snadno rozhodnuto. Na druhé straně síť rozvlnil Karel Kreysa a bylo vyronváno. To už byl ale skoro konec poločasu, a když už se po tomto zásahu nic nestalo, odcházelo se za vyrovnaného stavu do šaten.

Jindřichovice spasila penalta

Ve druhé půli se Rychnovu povedl úvod poločasu, v němž velmi rychle dokázal vsítit David Šefrna. Rychnov tak byl ve vední a nyní to byl on, kdo byl na koni. Na tahu byly Jindřichovice. Ty ale dlouho vyrovnat nedokázaly, i přes to, že si šancí dokázaly vytvářet celkem dost. Ani Rychnov ale nebyl hned několikrát daleko od navýšení náskoku. Ani jeden tým ale gól dlouho nepřidal. Čím více se ale blížil konec zápasu, tím více se snaha domácích o vyrovnání stupňovala, a tím více se Rychnov, leč možná nechtěně, stahoval ke své brance. Ale marně. Jindřichovice se nakonec dočkaly. Pomohl jim k tomu pokutový kop v závěrečné desetiminutovce, kterého bez zaváhání využil Jan Mika. Posledních pár minut se pak už poměrně bez nervů dohrálo. Následovat musel penaltový rozstřel.

Dvě chyby stále domácí další bod

Při rozstřelu už domácí živili naději jen na výhru za dva body, přesto ale velmi cennou. Rychnov se ale nahodlal vzdá a ne a ne klíčovou chybu udělat. A nakoenc jí ani neudělal. Zápas ukončila dvě zmýlení domácích střelců. Rychnov opět zvítězil.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Bylo to vyrovnané utkání, měli jsme možná trochu více šancí, ale přesto je remíza celkem spravedlivá a můžeme s ní být vlastně spokojení, i když jsme chtěli před zápasem víc. Penalty, to už je jen taková loterie.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: Bylo to velmi vyrovnané utkání. Pro nás bylo důležité, že jsme dokázali v první půli se štěstím vyrovnat. Ve druhé půli to oba týmy chtěly strhnout na svou stranu. Nám se podařilo dát gól a pak jsme se trochu stáhly, takže měl soupeř mírně navrch. Nicméně, remíza je podle mě zasloužená, se dvěma body jsme určitě spokojení,



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - M. Voves [-] (66. K. Zicha [-] ) , J. Mika [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Horvát [-] (46. P. Fojtík [-] ) , M. Truhlář [-] (75. L. Minařík [-] ) , J. Račák [-] , J. Lavrenčík [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] , S. Miler [-] (48. D. Šefrna [-] ) , E. Klemm [-] , K. Kreysa [-] , A. Tirinda [-] , M. Brabenec [-] (70. J. Kříž [-] ) , Š. Diosegi [-] (53. M. Peterka [-] ) , K. Hladký [-] , J. Karas [-] (46. P. Halčinský [-] ) , P. Mentlík [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 80. K. Kreysa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vošmik Václav - ŠPIRKA Jan (N), SEDLÁČEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.