1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava má první tři body, vystřelil je jedním zásahem Reismüller


Branky


0

Zápas Jindřichovic a Svatavy rozhodně pohledný nebyl a na obou týmech šla znát jistá nerozehranost. Svatava měla sice mírně navrch a měla i více šancí, ale branek moc nepadalo a nakonec musela Baníku stačit jen jedna jediná. O tu se postaral, jako správný kapitán a správná hvězda soutěže, Radim Reismüller, který oěpt perfektně individuálně zapracoval a vystřelil svému týmu už v osmadvacáté minutě tři cenné body. A Jindřichovicím tak nezbývá nic, než si na první své ještě chvíli počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reismüllerova chvíle

Od začátku se nehrálo příliš záživné utkání. Z obou stran to byla spíše taková slátanina. Přesto utkání svého tahouna mělo. Svatava měla navrch a dokázala si vytvářet více šancí a rozhodně byla i nebezpečnější, kdežto Jindřichovicím se nadařilo téměř nic. Ale i tak Svatavě k vsítění stále něco chybělo a hrálo se za vyrovnaného stavu. Až teprve zhruba po půlhodině hry se ozval domácí kapitán Radim Reismüller, který obešel po chybě hostů čtyři protihráče a chladnokrevně zakončil. A vzhledem k tomu, že už se nepodařilo v první půli vsítit nikomu jinému, vedla Svatava při odchodu do šaten 1:0.

Absolutní nic, druhá půle byla zbytečná

Ve druhé půli se Jindřichovice trochu zlepšily a dokázaly herní dojem vyrovnat, to však znamenalo ještěmenší pobavení pro diváky. Na obou stranách ubylo šancí a byl to spíše o boj na půlící čáře. Není divu, že se nakoenc zásahu už nikdo nedočkal, a tak nakoenc stačilo Baníku ke třem bodům v nudném prvním utkání sezóny pouze jedno vsítění. Jsou to ale tři body, které se počítají, jako každé jiné, a tak Baník vstoupil do sezóny, i přes neoslňující výkon, pravou nohou.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Zasloužené vítězství domácích, ale úroveň zápasu velmi špatná. Minimálně v první půli jsme ale byli lepší, druhá už byla trochu vyrovnanější. Navíc opět nedorazil delegovaný rozhodčí, což už je opravdu ostuda.

FK Jindřichovice
Karel Surový: První půli jsme nezvládli, ale druhá už byla lepší, vyrovnanější. Přesto spokojení nejsme, nehráli jsme dobře a mělo to být rozhodně lepší, ale je pravda, že nám ještě chybí dost hráčů a teprve se formujeme po dovolených. Ale co bych chtěl zmínit, tak je ta strašná ostuda svazu. Opět nedorazil delegovaný rozhodčí, což je mizérie. Sudí lajk ale pískal skvěle.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - J. Tříska [-] , R. Reismüller [-] , B. Vágner [-] , M. Šváb [-] , P. Thiele [-] , R. Nedbal [-] , P. Popovič [-] , R. Holub [-] , T. Pippenbacher [-] , D. Juhár [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Zicha [-] , J. Lavrenčík [-] , M. Truhlář [-] , M. Voves [-] , J. Račák [-] , J. Mika [-] , L. Rehák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - HROUDA Lukáš (N), ŠPIRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.