Krásno v devíti ukopalo tři body ve Svatavě, byla to bramboračka, hlásil po devadesáti minutách Lorenz


Branky


8

Stejně, jako k většině utkání v této soutěži, ani k tomuto se delegovaný rozhodčí nedostavil, a tak musel převzít píšťalku dobrovolník z řad domácího celku. Ten ale utkání příliš nezvládl a konec se v podstatě úplně vymkl z rukou. Krásno dohrávalo v devíti, ale Svatava se přes veškerou snahu prosadit nedokázala, rozhodoval tak výsledek z první půle. V té se sice dostala Svatava rychle do vedení, ale Šereda pak zápas dvěma góly otočil, a to stačilo. Tento zápas byl ale minimálně kvůli absenci sudího zbytenčě vyhrocený a zvrhl se v naprosté bláznovství. V závěru to byl pořádný chaos. Krásno ale vybojovalo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno se probralo v závěru poločasu

Svatavě se na začátku dařilo lépe, hrála aktivně a hosté nebyli schopní jí příliš sekundovat. Domácím zrkátka úvod záapsu vyšel skvěle a už v deváté minutě je po jedné rychlé akci dostal do vedení Matěj Šváb. I nadále byla ale Svatava lepší a Krásno musel minimálně dvakrát pomoci skvělý brankář. Postupem času ale začalo Krásno hru vyrovnávat, především Šereda začal z individuálích akcí zlobit a vytvářel si šance, ze kterých brankáře zkoušel ohrožovat. Domácí se tak museli soupeřu přizpůsobit a hosté začali mít zhruba po půlhodině hry navrch. A pak se dočkali vyrovnání. Masopust hodil aut k Lorenzovi, který poslal balón do vápna, kde již číhal připravený Kristián Václavík. Svatava v této fázi výrazně ztrácela a spíše msuela doufat, že si udrží alespoň remízu. V poslední minutě půle jí o ní však hosté připravili. Lorenz jen šajtlí tečoval Pikalovu přhrávku mezi obránce ze sebou, mezi nimiž se zkvěle zorientoval Lukáš Šereda, který zařídil vyorvnání. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:2.

Krásno vyválčilo v devíti tři body

Hned na začátku druhé půle se ale začal záaps trochu zvrhávat. Ze zápasu se stala spíše taková menší chaotická a zběsilá holomajzna. Svatava hrála hodně tvrdě a Krásnu hru pořádně znepříjemnila. To se navíc podařilo učinit i sudímu, který velmi brzy po jednom sporném zákroku ocenil Šeredu žlutou kartou a chvíli po něm jí udělil také Husákovi. To byl ale jen začátek krásenských nepříjemností. V osmašedesáté minutě totiž sudí ocenil Šeredu po dalším sporném zákaroku druhou žlutou kartou a poslal nejcennějšího hostujícího hráče do šaten. A asi deset sekund po něm musel odejít do sprch také Husák, který zase zakopl balón. A tak Krásno muselo dohrávat posledních dvacet minut jen v devíti lidech. Byl to stračný blázinec. Svatava věděla, že musí, a to bylo špatně. Domácí jen vše nakopávali do vápna a doufali, že něco protlačí až do branky, ale nedařilo se jim. Krásno mělo paradoxně ještě více šancí, než předtím, protože domácí hráli hodně otevřeně. Nic vyloženého tam však nebylo. Svatava talčila, snažila se, seč jí síly stačily a do poslední chvíle věřila ve vyrovnání, ale marně. Krásno už dokázalo své tři body uhájit. Dnes to však bylo velmi těsné.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Byl to hezký zápas, diváci se museli bavit. Soupeř měl v závěru dva vyloučené hráče, bylo to hodně hektické, ale my jsme nemohli vyrovnat, a to je pak těžké. Bušili jsme do nich, ale nic z toho. Hráli jsme ale dobře, určitě to nebyl v našem podání špatný zápas.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Opět nedorazil sudí a pískat musel jeden z členů svatavského oddílu, o jehož výkonu ale nechci moc mluvit. Jen si dovolím říci, že z toho udělal pořádnou bramboračku (smích). Zápas byla zkrátka holomajzna, která s fotbalem neměla moc společného, pro nás jsou ale důležité tři body, ze které jsme rádi. Dokud ale nebudou jezdit rozhodčí, nedá se čekat nic jiného. Já musím jen pochválit naše kluky, že doslova vyválčili i v devíti tři body, že se všichni vyhecovali a ve druhé půli ze sebe vyždímali možná více, než mohli. Domácí hráli hodně tvrdě a hodně nám to znepříjemnili, když ale sudí vyloučil dva naše hráče, Svatava hrála s vědomím, že zkrátka musí, a to nám pomohlo. Nedařilo se jí nic vymyslet, a to bylo klíčové.



Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 10. 2016 02:37
Vubec si me neberte do pusy!Nemuzu za to ze davam najevo kdyz to stoji za hovno a nekdo kazi cely zapas a jeste k tomu umyslne aby pomohl druhy strane k vyhre!Gimy promin ja zacnu chodit na zpev a snad se to casem zlepsi a zkusim poprosit brachu jestli by me nemohl protlacit taky k filmum :-( :-D
18. 10. 2016 08:40
Pane Reissmüllere … Lukáš Šereda a divize? To je nesmysl. Taktické pokyny neplní, klidně si běhá po celém hřišti. Odmlouvá rozhodčímu, trenéru, kapitánovi a dokonce i staršímu bratrovi. Hymnu zpívá tak falešně, že má povoleno se jenom houpat do rytmu. A gólů taky nedává tolik, co bychom potřebovali. To kdybyste ale zmínil Lukášovo staršího bratra Karla Šeredu, tak to je úplně jiný „příběh“. Rychlý, tvrdý, mentálně odolný, v kolektivu oblíbený. Pokyny trenéra plní i za ostatní spoluhráče. A navíc hrál ve filmu. Ale Lukáš? Ten hrát divizi nemůže, toho jsem ve filmu hrát neviděl. Dokonce jsem ho ještě neviděl ani filmovat …
17. 10. 2016 21:06
Krásno jednoznačně zaslouženě vyhrálo, o tom žádná. Penalta v 90. minutě proti Svatavě taky měla být odpískaná. Ale z druhý strany: Houskovo červená, jak sám napsal, zasloužená. Respekt za uznání vlastní chyby ;). Červená za kecy taky oprávněná. Ve druhý mnutě obránce Krásna fauloval hráče Svatavy, kterej šel sám na bránu. To měla bejt červená už na začátku. Potom zákrok na půli hřiště, kdy sice hrál hráč krásna první balón, ale to se nedá už ani pojmenovat jako skluz. Byl to regulérní skok špuntama do předu. Pískat to delegovanej rozhodčí, má redku rovnou + stopku. Šereda je výbornej fotbalista, o tom žádná. Bohužel co mu bylo shůry dáno do talentu, zase mu ubrali na rozumu. Nemusel se plácat v okresu, mohl hrát divizi a teď si tady něco dokazuje. Smutnej příběh.
Mimochodem, pískat to já, tak za ty kecy bych vyloučil minimálně čtyři hráče a s nikým bych se nebavil.
16. 10. 2016 14:19
S cervenou souhlasim o tom zadna ...
16. 10. 2016 13:41
Kluci, s delegováním rozhodčích na OP bychom tu mohli do nekonečna..Vrátím se k předchozímu mému komentáři. Zápis se dá potvrdit a teď vaří z vody cca 10minut před zápasem a nepotvrzuji ho dříve než si jsem úplně jist sestavou.Opět se budu opakovat pokud se sestava nedá pozměnit musíte nastopit podle zápisu FAČRu a tam byl v brance pan Homolka jinak nebyl zápis dodržen a tudíž neplatný..Toto jsou pravidla vydaná organizací FAČR a nic na tom nezměním ani já a ani Vy..Rozhodčí nepískal zas tak zle..Ano bylo tam dost sporných momentů penaltou na naše mužstvo v poslední minutě nevyjímaje..Ale obě červené byli na místě pan Hušák i když již měl žlutou tak nesmyslně zakpnul míč ram je to bez jakékoliv diskuse a pan Šereda???Má ho smysl komentovat???ten mohl jít do sprchy daleko dříve..Každý z nás to vidí z jiné strany barikády..Přeji Vám hodnë štěstí a fotbalového klidu v dalším průběhu soutěže...
16. 10. 2016 12:37
Pane Slejska, moje slova jsou zde zprostredkovana pres pana Kota a vyzneli trochu jinak nez jsem myslel....kazdopadne rozhoci laik mohl nektere zakroky posoudit uplne jinak a citliveji, nemusel to nechat zajit tak daleko....delegovani rozhodci nejsou a nebudou, musime se s tim poprat samy.....chytal jan studnicka, je to nas hrac, nikdo na cerno nehral, to ze nejde pred zapasem zmenit zapis je problem facr....
16. 10. 2016 11:20
V brance stal hrac Jan Studnicka,takze urcite nebyl nikdo na cerno ... problem vznika uz na svazu, ze nemaji pro nasi soutez rozhodci. Se pak nemuze nikdo divit,ze se ani nezmeni puvodni zapis, ktery je nahlasen dopredu ;-)
16. 10. 2016 09:39
Pane Lorenc vůbec nejsem hrdý co jsem viděl na hřišti ve Svatavě, možná máte trochu pravdu s tou bramboračkou, ale pojďme se na zápas podívat i z jiné stránky...A prvé Krásno mělo možnost zápas odřídit čehož nevyužilo.. Za druhé pokud je v zapisu FAČRu uveden jako brankář hostů (Baníku Krásno) 50 letý pan Homolka tak proč už v té bráně doopravdy nestojí a krčí se u střídaček jako uličník!!! I s fotek pana Kota je zřejmé,že Vašemu brankáři je max 25let..Tudíž hoch byl na hřišti na černo nebo né..Nejdříve si zameťte před vlastním prahem a pak kydejte bahno na rozhodčího laika!!!Myslím si,že u fotbalisty vašeho formátu je to zbytečné!!!