Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak po divoké přestřelce vyloupil Svatavu


0

Diváci ve Svatavě sledovali v sobotu parádní zápas. Zápas, jako na divkém západě. Svatava i favorizovaný Spartak hrály v podstatě úplně bez obran a v absolutně otevřeném utkání. Byla z toho divoká přestřelka, v níž padlo deset branek. Přesto aale domácí nakoenc recept na favorita nenašli, i když ho dokázali pořádně potrápit. Hosté nakonec vyhráli v poměru 6:4 a odvezli si ze Svatavy očekávané tři body. V tabucle se tak na lídra z Lomnice dotáhnou na rozdíl dvou bodů a ještě na něj budou mít zápas k dobru. Svatava zůstane ještě v první pětici, ale šesté Jindřichovice budou mít ještě s jednobodovou ztrátou na Svatavu také zápas k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava dvakrát vedla

Už po chvíli bylo jasné, že v tomto utkání nepůjde o zběsilé bránění a žádné složité dobývání branky souepře, ba naopak. Oba týmy hrály až nečekaně otevřeně a zápas se přeléval z jedné strany na druhou z jedné šance do druhé. I když je asi pravdou, že podceňovaná Svatava měl těch tutovek možná o něco více a více i držela valón, ale teď zpět chronologicky k zápasu. Už v šesté minutě se podařilo dostat domácí tým do vedení Petru Thiele. Spartak ale vzápětí reagoval vyrovnáním Břetislava Bendy. Pak následovala krátká gólová odmlka, ale asi po patnácti minutách se Baník dostal znovu do čela. Prosadil se Tomáš Pippenbacher a domácí byli oěpt o krok napřed. Ani napodruhé jim ale vedení dlouho nevydrželo. O pár minut později vyrovnal Jaroslva Pinc. Ani poté se ale od taktik, nebo respektive od absolutní improvizace obou týmů, stále neustupovalo. Porsadit se ale nikdo už nedokázal, a tak byl stav po půli nerozhodnu 2:2.

Svatava šla znovu do vedení, Chodov zápas otočil a vedení nepustil

Svatavě vyšel perfektně také úvod druhé půle a už po chvíli jí dostal potřetí v utkání do vedení Tomáš Pippenbacher. Jenže Spartak opět rychle reagoval. Během chvíle vyronval Jiří Frána a Baník opět musel začínat od začátku. Jenože napočtvrté už se to nepodařilo. O chívli později dostal Jiří Frána poprvé v utkání do vedení Chodov a Spartak výhodnější pozici rozhodně ztratit nehodlal. Dlouho se mu však nedařilo další branku přidat. Ba naopak, konečně se obraz hry trochu změnil. Chodov začal hrát opatrněji, protože měl konečně, co bránit a začalo se konečně trochu taktizovat. Navýšit hosté dokázali až v jedenasedmdesáté minutě při zásahu Radka Jesipčuka st., zdálo se, že je rozhodnuto. Spartak se ael nestačil ani pořádně rozkoukat a v té samé minutě musel rovnou lovit míč také z vlastní sítě. O kontaktní branku se postaral Matěj Šváb. Chodov nemohl polevit, stáel musel být trpělivě ve střehu. V posledních minutách se ale podařilo zkompletováním hattricku rozhodnout Jiřímu Fránovi a byl konec. Hosté vyhráli 6:4. Tentokrát to bylo ale velmi těsné.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Fotbal prostě nemá logiku. Hosté přijeli jen v jedenácti hráčích a my jsme byli lepší. Přesto dával Chodov gól, jako ne běžícím páse a neměl ani tolik šancí. My jsme neměli špatnou sestavu, jen chytal náhradní brankář, který nás tedy moc nepodržel. Měli jsme hodně děravou obranu a s tím se proti Chodovu hrát nedá. Spartak byl zkušenější, a to až na góly to je jediné, v čem nás dnes předčil. Škoda.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Do Svatavy jsme přijeli v jedenácti lidech s třemi kluky, kteří rok fotbal nehráli. Přesto jsme zvítězili. Byli jsme hodně produktivní, dali jsme více branek, než jsme měli šancí. Pokaždé, když jsem se do nějaké větší dostali, využili jsme ji. Soupeř byl minimálně v držení balónu lepší. Hrál dobrý fotbal, ale nebyl tak efektivní, jako my.



Sestavy


TJ Baník Svatava
P. Harvalík [-] - M. Šváb [-] , P. Thiele [-] , P. Kiss [-] , V. Jílek [-] , R. Holub [-] , T. Pippenbacher [-] , D. Juhár [-] , J. Tříska [-] , P. Popovič [-] , L. Pech [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - J. Pergler [-] , J. Pinc [-] , J. Jiroušek [-] , M. Hopf [-] - P. Havelka [-] , L. Gergely [-] , Š. Kiss [-] , J. Frána [-] - B. Benda [-] , R. Jesipčuk ml. [-]

ŽK: 36. P. Thiele , 44. P. Popovič - 36. L. Gergely , 58. J. Pergler .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Topinka Jiří - VÁGNER Bedřich (N), LOVECKÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.