Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava si poradila s nováčkem až při penaltách


Branky


0

Do Svatavy dorazily k zápasu ve velkém dešti Bukovany. Pro domácí to byla velká šance, velká šance nahnat proti nováčkovi nějaké body, ale Bukovany na tuto verzy nebyly ochotné přistoupit. Svatavě vzdorovaly a nechtěly se dát jen tak zadarmo. Nakoenc z toho byla remíza a o vítězi musely rozhodnout až penalty. V těch už se trochu projevila zkušenost a domácí tým ustál závěrečný tlak trochu lépe. Svatava tak nakonec získala dva body a minimálně na malou chvíli se posunula do první pětice. Bukovany jsou předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod v podání Baníku

Stejně, jako všude jinde byl i ve Svatavě terén značně poznamenán celodenním dešťem, který nezajišťoval zrovna nejlepší fotbalové podmínky. Nicméně, i tak se k utkání ve Svatavě nastoupilo a bez větších problémů se odehrálo. A diváci, kteří dorazili hned na začátku museli nabýt dojmu, že neprohloupili. Už ve druhé minutě je totiž rozveselila trefa Petra Thieleho a náseldná mírná převaha Svatavy. Baník měl z hry určitě více, ale Bukovany se nevzdávaly a stále se snažily o vyrovnání. A vyplatilo se, dlouho musely odolávat a trpělivě čekat, ale nakonec jejich čas přišel. Ve dvaatřicáté mintuě se prosadil František Žába a bylo vyrovnáno. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1. 

Thiele zahodil penaltu, měl na kopačce rozhodující branku

Ve druhé půli už byla převaha Svatavy o trochu znatelnější, i když i Bukovany se snažily občas soupeře zaskočit. Nicméně, více ze hry měl stále Baník. Do karet mu později navíc nahrálo i vyloučení Jiřího Kukly, který nevhodně pokřikoval na sudího a byl za to potrestátn předčasným odchodem do kabin. Později se naví dostalo Svatavě téměř neodmítnutelné šance, pokutového kopu. Balón si postavil Petr Thiele, rozběhl se, ale šanci zahodil. Do konce chybělo jen pár minut, tahle branka mohla znamenat tři body. Nakoenc ale nezanamenala, a tak pokračovalo penaltovým rozstřelem.

Jedna chyba

Přesně tak, jak už to bývá. V penaltách rozhoduje každá chyba, často jediná. Svatava se i tento moment vybrala už v základní hrací době, takže to nyní připadlo na hosty. Ti tento tlak neustáli a po jedné chybě se domů museli vracet jen s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Vyhráli jsme zaslouženě, ale klidně jsme mohli vyhrát i v základní hrací době. Nedali jsme v osmdesáté minutě penaltu a teď nás to hodně mrzí. Herně jsme byli trochu lepší. Škoda.

TJ Baník Bukovany
FK Bukovany: Bukovany se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - MRÁZ Jaroslav (N), LÍDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.