1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava veze body z Jindřichovic


Branky


0

Jindřichovice se dostaly do formy, ale i když v ní třeba i nejsou, body se z jejího hřiště obvykle vozí velmi těžko. Proto byli domácí proti zatím neokouzlivé Svatavě jasným favoritem. Baníku ale tento zápas svkvěle vyšel. Nechal se sice jednou připravit o vedení, ale pak si jej vzal zpět a zvítězil poměrěm 3:1. Je to tak pro něj druhá tříbodová výhra a zajímavostí je, že druhá proti Jindřichovicím. Proti nikomu jinému už se Svatavě bodovat nepodařilo. Přesto to stačí na šest bodů a průběžné páté místo, i když o to může Baník v neděli ještě přijít. To Jindřichovice už mají jistotu, že si čtvrtou příčku udrží. A ještě malý detail. Por Jindřichovické je zatím letos specifické to, že proháli naopak pouze se Svatavou, zbylé týmy porazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli vedla Svatava

Stejne, jako při prvním utkání sezóny ve Svatavě, sledovali nyní také diváci Jindřichovic velmi neatraktivní zápas obou celků. Hrálo se v klidu a žádný tým diváky ničím moc neohromoval. Šance a zajímavější momenty byly sporé, a tak to bylo o pět o tom, komu budí spíše více přáno, nebo o tom, kdo zkrátka bude bojovnější a vytěží více. Nevíme přesně, co z toho stálo za tím, že Jan Vetchý dostal Svatavu ve čtrnácté minutě do vedení, ale faktem je, že od té doby měla Svatava k výhře lépe nakročeno. Hra se ale ani po vstřelené brance příliš nezměnila a gól už se vsítit nepodařilo nikomu. A tak se do šaten odcházelo za stavu 0:1.

Domácí vyrovnala, ale Svatava zápas zvládla

Jindřichovice ale nehodlaly ve druhé půli na nic čeakt a začli skvěle, přesněji řečeno tedy vyrovnáním. Už v padesáté minutě se trefil Tomáš Havlík a domácí byli zpět ve hře. Svatava si s tím ale hlavu nelámala. Tyhle vydřené zápasy prostě dokáže zvládat, jako žádný jiný tým soutěže a většinou v nich dokáže uspět. To už naznačila brzká odpověď Petra Thieleho. Když se anvíc podařilo o nějakých dvacet minut déle ještě zvýšit Pavlu Popovičovi, bylo vlastně rozhodnuto. Svatava využila tří svých šancí a za jedno utkání dala více branek, než doposud. Gratulujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Byl to vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, ale s tím, že hosté jich zkrátka využili více, a proto asi zaslouženě vyhráli. My jsme se snažili ve druhé půli prostřídat a zápas otočit, ale dokázali jsme jen vyrovnat, a pak nás soupeř dorazil. Ale jak říkám, spravedlivá by byla spíše remíza.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: My jsme dnes zaslouženě vyhráli. Stále jsme ještě nebyli v plné sestavě, ale naše hra se výrazně zlepšila, bojovali jsme, snažili jsme se a byli jsme odměněni třemi body.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - M. Truhlář [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , E. Fojtík [-] (66. P. Horvát [-] ) , P. Fojtík [-] (71. K. Zicha [-] ) , J. Račák [-] , J. Mika [-] , M. Voves [-] (71. T. Havlík [-] ) , J. Lavrenčík [-] , P. Rau [-]

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - M. Šváb [-] (26. J. Vetchý [-] ) , P. Thiele [-] , R. Nedbal [-] (59. P. Harvalík [-] ) , P. Popovič [-] , R. Holub [-] , T. Pippenbacher [-] , P. Roth [-] , D. Juhár [-] , R. Šalka [-] , B. Vágner [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hodač Petr - ŠPIRKA Jan (N), PANOŠKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.