4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov převálcoval Rychnov, ten poprvé padl


Branky


0

V neděli čekala Dolní Rychnov velmi těžká zkouška. Poměřit své síly totiž musel lídr tabulky s loňským mistrem, Spartakem Chodov, a to byl pro něj kámen úrazu. Chodvo na svém hřišti dominoval a bez jakýchkoliv potíží si došel pro svou první tříbodovou výhru, která ho posílá až na čtvrté místo. Rychnov poprvé prohrál a rovnou 0:4. To pro něj znaemná jediné, a sice pád na druhé místo, přičemž první Lomnice má ještě zápas k dobru. Žádná katastrofa to ale není, pokud si Rychnov formu udrží, může pomýšlet určitě i na setrvání v první pětici. V příším kole ho čeká odveta s Krásnem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fojtík se postaral o vítězný gól už ve třetí minutě

Chodov vstoupil do utkání skvěle, hrál perfektně, nenechal soupeře ani rozkoukat, vlétl na něj a už ve třetí minutě dostal domácí tým do vedení Roman Fojtík. Rychnov se nemohl ani pořádně oklepat. Chodov mu nedal jedinou šanci, hrál opravdu skvěle, v pohybu a předvádě nádherný fotbal. Motal obranu soupeře a bylo jen otázkou, kolik při takovém počtu šancí ještě přidá ještě branek, než se bude odcházet do kabin. Do třicáté minuty ještě zvýšili Jan Kůrka a Břetislav Benda a za stavu 3:0 bylo prakticky rozhodnuto. Chodov mírně polevil, a tak už před přestávkou žádnou branku nepřidal. Naopak snížit mohli hosté, ale ty nevyužili ani pokutového kopu, a tak se stav neměnil.

Domácí prostřídali a hru kontrolovali

Rychnov nedostal jedinou šanci. Domácí sice mírně polevili, ale stále měli ve pod kontrolou a nepřestávali Rychnov přehrávat. V pětašedesáté minutě ještě pojistil výhru čtvrtým gólem Petr Jankovský a Rychnov byl ze hry úplně. Chodv si zbytek utkání v poklidu dohrál, několikrát prostřídal a ještě zahodil pár slibných šancí. Rychnov tak poprvé padl a padá z první příčky. Chodov naopak stále stoupá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně, dokázali jsme velmi rychle otevřít skóre a pak jsme přidali ještě další góly. Měli jsme jasnou převahu a hráli jsme hezký fotbal, hráli jsem v pohybu, sehráli jsme hezké akce a diváci museli být spokojení. Ve druhé půli jsme to prostřídali, sice jsme už dali jen jeden gól, ale šance jsme ještě měli a zápas jsme kontrolovali.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: My jsme dnes dorazili na hřiště technicky velmi vyzrálého týmu, který nás hravě kombinačně přehrával a už v půli si zajistil výhru. I ve druhé půli nás přehráli a zaslouženě vyhráli. My jsme dnes na body neměli. Jen je nám líto, že jsme zahodili tu penaltu v první půli.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - B. Benda [-] , J. Frána [-] (70. J. Pojar [-] ) , J. Kůrka [-] , P. Jankovský [-] , R. Jesipčuk st. [-] , J. Pinc [-] , K. Půlpán [-] , M. Hopf [-] , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - V. Verner [-] (61. D. Šefrna [-] ) , M. Peterka [-] (70. Z. Liebl [-] ) , K. Kreysa [-] , T. Jereb [-] , P. Peterka [-] , S. Miler [-] , P. Čučman [-] , P. Mentlík [-] , Š. Diosegi [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 78. S. Miler .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vašek Jan - KOVAŘÍK Tomáš (N), SEDLÁČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.