D. Reger 60.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 15:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov poprvé vyhrál, o bod v Oloví však přišel


Branky


60. D. Reger - 90. J. Smolka
0

Většina fanoušků asi očekávala výhru Spartaku, kterému nepřál los, začínat musel pauzou a poté hned proti již rozehranému nejtěžšímu soupeři, kterému podlehl. Na své první body tak při třetím hracím víkendu stále čekal. Tentorkát už se ale konečně dočkal, přesto se mu zápas nevydařil určitě podle představ. Proti Oloví si Spartak musel k výhře pomoci penaltami, a to je ztráta. Přesto může Chodov ještě mluvit o štěstí, o tom ale až níže. Své první body tak nakonec získalo i Oloví, které se díky tomu posunulo z poslední příčky vzhůru před Krásno, oproti němuž má ale stále o dva zápasy více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle, absolutní nula

Chodov nebyl na trávníku v Oloví už od začátku ve své kůži. Utkání už od začátku skličovalo ohromné vedro, které bylo oběma týmům asi největším soupeřem. Hrálo se proto velmi pomalé a líné utkání, v němž nebylo z obou stran vidět téměř nic. V první půli to byla zkrátka absolutní nula. Bez gólů, bez šancí, bez rychlosti, bez pohlednosti, bez nasazení, dokonce i bez karet i bez střídání. Vlastně beze všeho, alespoň míč a branky byly na svém místě. Po pětačtyřiceti minutách 0:0.

Chodov nebyl daleko od další prohry

Ve druhé půli už se začalo maličko ochalzovat, trenéři navíc hodně prostřídávali a hra se trochu oživila. Přesto byla stále vyrovnaná a vlastně nikterak zajímavá. Přesto už se hrálo trochu více v pohybu a ze většího tempa. A také přišel i první gól. Po patnácti minutách hry se ujal pokus Daniela Regera a Oloví bylo ve vední. To si dokázalo také dlouho držet. Chodov se sice snažil a možná měl, minimálně opticky, i více ze hry, ale rozvlnit síť se mu nedařilo skutečně dlouho. Už to dokonce vypadalo, že se Oloví postará o překvapení kola, a že Chodov oěpt padne. V poslední minutě zápasu se ale hosté konečně trefili. Autorem této branky byl Jakub Smolka, který tak poslal zápas k penaltovému rozstřelu.

Druhý bod pro Spartak

V dovednostní disciplíně se jen o něco lépe dařilo Chodovu. Oloví totiž zahodilo dva své pokusy a druhý bod tak soupeři v podstatě darovalo. Chodov nakonec tedy zvítězil, ale radostně na tento zápas vzpomínat nebude.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Bláhově jsme mysleli, že to bude lehké utkání. V první půli jsme měli znatelnou převahu, ale nedali jsme šance a po přestávce využili domácí jedné standardní situace a dostali se do vedení. My jsme pak do hry poslali dva mladé utkání abych to trochu v tom horku oživili a v poslední minutě se nám šťastně podařilo vyrovnat na 1:1. Na penalty jsme pak zvítězili, soupeř už to nezvládl psychicky, měl na dosah tři body a během chvíle dva ztratil.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - M. Brabenec [-] , R. Büchner [-] , D. Reger [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , R. Štětina [-] , T. Peleška [-] , P. Trávníček [-] (64. F. Hrubec [-] ) , T. Nestrojil [-] (75. F. Doboš [-] )

TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - J. Smolka [-] , J. Frána [-] (67. J. Pojar [-] ) , J. Kůrka [-] (49. M. Ungermann [-] ) , K. Půlpán [-] , L. Gergely [-] , J. Pinc [-] (83. Š. Kiss [-] ) , B. Benda [-] (54. L. Janoušek [-] ) , M. Hopf [-] , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-]

Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - MIČ Vlastimil (N), VODENKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.