Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 11:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská jasně přehrála Svatavu a má další body, posouvá se do čela


Branky


0

Stará Chodovská se minimálně pro sobotní večer posune do čela tabulky, hladce totiž na svém hřišti přehrála Svatavu, která se nezmohla ani na jediný zásah. Chodovská tak zvítězila 4:0, vylepšila si své skóre na 11:4 a díky tomu se zařadila na hrot tabulky před Lomnici, která má tento víkend pauzu. Jediný, kdo tedy může tým nováčka soutěže ještě tento víkend předskočit je Dolní Rychnov, který se střetne s týmem Bukovan. Svatava je šestá, ale není vyloučeno, že by se při prohře Bukovan ještě nemohla posunout do první pětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný otevřel skóre

Vv první půli ještě dokázala Svatava soupeři vzdorovat a udržet se jeho tempa. Chodovská sice hrála více s balónem, měla více ze hry a dirigovala tempo, ale snaživá Svatava nijak výrazně nezaostávala. Oba týmy hrály také opatrně v defenzivě a po všech stránkách byly zodpovědné. Jedna chyba ale dovolila domácím v pětatřicáté minutě otevřít skóre a pozásluze se tak dostat o drobného vedení. Síť rozvlnil svým pokusem Jakub Krásný. Na tahu byl Baník, ten si ale svá esa ješě v rukávu ponechal, a tak se poločas poměrně v poklidu dohrál.

Baník reagoval, ale profitovala z toho Chodovská

Baník se rozhodně nechtěl v boji o body vzdát, a tak svou hru trochu více otevřel a doufal v brzké vyrovnání. Jenomže z toho dokázala vytěžit více silnější Chodovská, když nepozornější obrany soupeře skvěle využil Filip Lembacher, který zvyšoval na 2:0. A bylo v podstatě rozhodnuto, Svatava nebyla na utkání zdaleka tak dobře fyzicky připravená a zbytek utkání už jen dohrávala. A za těchto podmínek se nikam nehnali ani domácí. Přesto ale diváci ještě nějaké zásahy viděli. Chodovská totiž dále hrála více s balónem a stále měla větší počet šancí, jen to bylo méně pracnější. Do konce zápasu tak přidali ještě další trefy Tomáš Bílý a znovu Jakub Krásný, takže domácí zvítězili 4:0. Chodovská má suverénně jasně nejlepší skóre, a to ji posunulo na prví příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Svatava
Baník Svatava: Svatava se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Lenk [-] , J. Volek [-] , A. Bogdaň [-] - D. Branný [-] (68. L. Karpíšek [-] ) , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , M. Tatar [-] - F. Lembacher [-] , J. Krásný [-] (81. R. Parth [-] )

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - M. Šváb [-] (14. A. Lídl [-] ) , J. Muszlai [-] (41. P. Popovič [-] ) , T. Pippenbacher [-] , M. Kasl [-] , R. Holub [-] , D. Závorka [-] , L. Pech [-] (73. P. Harvalík [-] ) , R. Nedbal [-] (68. D. Fülöp [-] ) , J. Tříska [-] , B. Vágner [-]

ŽK: 58. J. Krásný , 65. F. Lembacher - 50. J. Tříska .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sieber Josef - BEZDĚČNÝ Pavel (N), ŠTÍPEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.