3:1
(1:1)
15. L. Čáp
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci Kynšperku se konečně dočkali


Branky


43. D. Partyngl , 55. F. Šefl , 80. J. Kubát - 15. L. Čáp
0

Více než rok čekal Kynšperk na výhru na domácím hřišti. I když Loket rychle vedl, tak se Kynšperku podařilo zápas otočit a dotáhnout do vítězného konce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kynšperk zaspal začátek

Loket do úvodu utkání vstoupil aktivněji a vytvořil si hned několik slibných brankových příležitostí. Jedna se hostům podařila proměnit v gól, když v patnácté minutě rozvlnil síť domácích Ladislav Čáp, který poslal svůj tým do vedení 0:1. Po vstřeleném gólu postupně Loket upadával a uspokojil se s vedením 0:1, čehož ale využil Kynšperk a do poločasu srovnal stav na 1:1, když se trefil Daniel Partyngl, to se psala 43. minuta a hosté už na vstřelenou branku nedokázali zareagovat.

Kynšperk ve druhé půli zabral

Kynšperk vstoupil do druhé půle aktivněji a měl více ze hry, snaha se mu podařila proměnit v tížený vedoucí gól, který vstřelil v 55. minutě Filip Šefl a bylo to 2:1. Loket ze začal strachovat o ztrátu všech bodů a začal Kynšperk tlačit, ten ale zavřel obranu a hostující ke gólové radosti nepustil a na konci zápasu z protiútoku v osmdesáté minutě zvyšoval stav na 3:1 Jan Kubát. Do konce zápasu už gól nepadl a domácí se tak po víc než roce mohli radovat z vítězství na vlastním hřišti a mohlo se oslavovat, třeba se v Kynšperku blýská na lepší časy.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] - F. Šefl [-] , D. Partyngl [-] (68. J. Kubát [-] ) , A. Nguyen [-] (90. J. Prančl [-] ) , K. Sommer [-] , P. Běhounek [-] , V. Kaucký [-] , M. Najman [-] (77. D. Hamouz [-] ) , F. Hanzlíček [-] , M. Petrů [-] , Z. Beran [-] (86. R. Růžička [-] )

FK Loket
P. Zika [-] , J. Drahokoupil [-] (53. R. Ungr [-] ) , Z. Štryncl [-] (66. P. Wýstrach [-] ) , M. Kolesnáč [-] , J. Onyedikachi [-] , L. Čáp [-] (86. J. Zubko [-] ) , J. Neudert [-] , F. Srnka [-] , J. Poupě [-] (46. K. Šťastný [-] ) , M. Čáp [-] , Z. Truhlář [-]

ŽK: 22. Z. Beran , 33. K. Sommer , 75. P. Běhounek - 2. Z. Truhlář , 74. M. Kolesnáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - BALHAR Ivan, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.