Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov venku obral Ctiboř


Branky


55. J. Vávra (p.) , 61. D. Špaček - 27. L. Morgenstein , 35. M. Špaček (p.) , 40. L. Lebeda , 80. P. Hrabovský , 87. A. Pavlíček
0

Ve dvanáctém kole na sebe narazily celky TJ Ctiboř a TJ Hraničář Částkov B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:3 pro hosty

Ve dvanáctém kole podzimní části soutěže PLZEŇ - TACHOV na sebe narazily celky TJ Ctiboř a TJ Hraničář Částkov B.

 

Do zápasu mnohem lépe vstoupili hosté, kteří se ve 27. minutě ujali vedení zásluhou trefy Lumíra Morgensteina. O chvíli později pak ve 35. minutě z penalty navýšil Špaček a pět minut před pauzou dal na 3:0 Lukáš Lebeda. První poločas byl jasně ve prospěch hostům, kteří byli rychlejší, přesnější a dělali méně chyb. Svého soupeře ze Ctiboře do ničeho nepouštěli a po zásluze tak šli do šaten s velmi příjemným třígólovým náskokem.

Lehké drama

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce jakoby nastoupil jiný tým. Částkov polevil a nabídl domácím prostor a možnosti. A ti toho využili.

 

Nejprve na 1:3 snížil v 55. minutě z penalty forvard J. Vávra, následně pak o několik okamžiků později dával kontaktní gól na 2:3 v 61. minutě D. Špaček. A bylo zaděláno na drama.

 

Hosté ale na konci zápasu zabrali a dva góly jim vrátily klid na kopačky. V 80. minutě bek Petr Hrabovský navrátil dvougólové vedení Hraničářům, na konci zápasu, v minutě osmdesáté sedmé pak po opakovaném přímém kopu ze standartní situace Aleš Pavlíček upravil pumelicí o tyč na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Částkov B
Aleš Pavlíček: Dostali jsme se do vedení 3:0, ale pak jsme tradičně přestali hrát až z toho bylo skóre 3:2. Naštěstí se pak trefil Petr Hrabovský na 4:2 a v závěru jsem já dál ze standartky na 5:2.



Sestavy


TJ Ctiboř
M. Brožek [-] - D. Špaček [-] , M. Slavík [-] (60. V. Gangur [-] ) , L. Svoboda [-] , V. Jílek [-] , R. Šedivý [-] , J. Vávra [-] , M. Vávra [-] , T. Hanus [-] , P. Straka [-] , P. Mička [-]

TJ Hraničář Částkov B
M. Hrabovský [-] - O. Cízl [-] - L. Morgenstein [-] - A. Pavlíček [-] - D. Belliak [-] , L. Marek [-] (68. D. Plincelner [-] ) , P. Hrabovský [-] , M. Špaček [-] (55. P. Lebeda [-] ) , L. Lebeda [-] (55. M. Smolík [-] ) , J. Benniak [-] , M. Maczko [-] (80. K. Pácal [-] )

ŽK: 50. T. Hanus , 64. P. Mička - 38. P. Hrabovský . ČK: 86. P. Mička .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - HOŘEJŠ Jaroslav (N), HRABOVSKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.