4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže venku padl s Chodským Újezdem!


Branky


10. J. Dufka , 25. M. Founě (p.) , 44. P. Urbánek , 65. P. Šiler - 15. M. Berka , 85. K. Swienczyk
0

Dynamo Studánka jela v devátém kole navštívit rezervu Chodského Újezdu. Hosté byli sice favority utkání, oba poločasy ale skončily 2:1 a všechny body zůstaly doma!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

V devátém kole podzimní části soutěže PLZEŇ - TACHOV IV. třída OP na sebe narazily celky TJ Chodský Újezd B a TJ Dynamo Studánka B. Studánka v mnulých kolech prkázala velkou kvalitu, dokázala své soupeře "přejet" rozdílem třídy, i druhý Damnov porazila jasně 6:1. Ale tentokráte narazila.

 

Domácí do zápasu možná vstoupili s myšlenkou, že nemají co ztratit. A asi i proto nehráli s přehnaným respektem, opatrností a jejich taktika nebyl světoznámý zaparkovaný autobus. Naopak, byli to oni kdo se ujal vedení. V 10. minutě překonal gólmana hostů útočník Jiří Dufka a domácí vedli 1:0. Hosté ukázali, že nepřijeli je stínovat své protihráče. Za pět minut dokázali stav utkání vyrovnat. V 15. minutě se k zakončení dostal forward Marek Berka a bylo to 1:1.

 

Do poločasu padly ještě dvě branky. Nejprve v minutě dvacáté páté se po nepřehledné situaci ve vápně Studánky vyjasnilo tak, že sudí ukázal na penaltový puntík. A této příležitosti se Chodský Újezd chytil pevně. Do vedení 2:1 poslal Újezd bek Milan Founě! Poslední branka prvního poločasu padla v minutě 44. Gól do šatny dostalo Dynamo Studánka, když navyšoval vedení svého celku útočník Patrik Urbánek.

.

Snížení přišlo pozdě

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupily oba dva celky beze změny jedenáctky na hrací ploše, ani jeden tým nakonec po celou dobuzápasu nesáhl ke střídání!

 

Druhá polovina utkání začala v podstatě stejně jako ta první, gólem domácích, tentokráte na to ale potřebovali fotbalisté Chodského Újezdu dvacet a ne deset minut. Ale diváci se přece jen dočkali. Běžela 65. minuta a záložník Újezdu Patrik Šiler navyšoval vedení na 4:1... Chodský Újezd tak vedl již o tři góly a se Studánkou to vypadalo bledě!

 

Co se dá ale dělat když se nedaří. Hosté měli sice některé příležitosti, ale nedokázali je využívat. Dobře organizovaná hra domácích jim dělala problémy, potřebovali vstřelit alespoň tři góly, ale v takto pokročilé fázi zápasu už bylo překonání obraného valu velmi těžké. Povedlo se jim to sice v 85. minutě, kdy skóroval Karel Swienczyk, ale to už k ničemu nakonec nevedlo...

 

Slova zraněného Lukáše Honzíka v jeho rozhovoru, který byl s ním veden skrz jeho vítězství v anketě o hráče kola v osmém kole, když mluvil o vítězné šňůře Studánky a o nadcházejícím devátém kole (tento zápas) "Doufám, že vyhrajeme, ačkoliv jsme zatím neporažení, tak se to může kdykoliv zlomit. Snad nám neporazitelnost vydrží co nejdéle..." se tedy jeví jako prorocká...



Sestavy


TJ Chodský Újezd B
J. Čepelák [-] - L. Zajíc [-] , J. Dufka [-] , P. Šiler [-] , P. Gerneš [-] , F. Greguš [-] , J. Fabo [-] , M. Founě [-] , P. Urbánek [-] , P. Štěrba ml. [-] , P. Štěrba [-]

TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - J. Kotrba [-] , J. Síka [-] , J. Honzátko [-] , R. Černý [-] - R. Mráz [-] , J. Černý [-] , J. Jílek [-] , M. Berka [-] - P. Morgenstein [-] , K. Swienczyk [-]

Počet diváků: 42. Rozhodčí: Chval Pavel - PIKL Petr (N), BENEŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.