Damnov srazil na kolena Chodský Újezd a je první


Branky


0

V sedmém kole na sebe narazily celky Damnov  Chodský Újezd... Vítězně ze zápasu vyšel lídru tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

V sedmém kole podzimní části soutěže Plzeň - Tachov IV. třída OP na sebe narazily celky TJ Sokol Damnov a TJ Chodský Újezd... Jasn¨ým favoritem podle tipérů byl domácí celek, nedávali hostům sebemenší naději na bodový zisk. Jejich předpovědi se nakonec ukázaly jako pravdivé...

 

 Do zápasu (podle předpokladů) vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, kteří se snažili hrát kombinovaně. Dostali se i kl prvním šancím a teké k prvnímu vstřelenému gólu! V sedmé miutě poslal do vedení Damnov po úniku forward Tomáš Majerčík... A najednou byli domácí na koni. Za necelé dvě minutytotiž užzvyšovali svůj náskok na dvě branky. V deváté miutě se uvolnil Erik Šály, dosal přihrávku přesně na nohy a nemýlil se.

 

Následně se hra trochu vyrovnala, i Chodský Újezd se dokázal dostat do hry. Ve dvacáté minutě ale snahu hostů utnul Jaroslav Janků třetím gólem. A zase pokračovala spanilá jízda Damnova... V minutě dvacátépáté se prosadil střelou z dálky obránce domácích Petr Kopáček. Ten zvyšoval už na čtyři nula a to nebylo odehráno ani půl hodina! Netrvalo to příliš dlouho, naopak jen krátkou chvíli a domácí vedli už o pět branek. Za dvě minuty, v minutě 27. se podruhé v zápase prosadil Erik Šály. Nadějný útočník potvrdil formu z předchozích kol!

 

Přesně po půl hodině hry se konečně dokázali prosadit také hráči Chodského Újezdu! Ve třicáté minutě snižoval na 5:1 forward Jiří Dufka! Po této brance hosté pět trochu ožili, pákrtát dokázali obranu domácích pozlobit. Další branku ale dali Damnovští. Ve čtyřicáté minutě navrátil vedení o pět branek svému týmu záložník Jaroslav Janků, který se stal druhým dvoubrankovým střelcem tohoto utkání! Možná už byli domácí myslšnkami v kabině, možná ne. Ale dvě minuty před odpískáním pauzy, v minutě 43. se hosté podruhé trefili. Na 2:6 dával záložník Újezdu Patrik Šiler...

Poklidná dohrávka

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupily oba dva týmy beze změny v jedenáctce, jedinné střídání proběhlo až v 85. minutě - Kantu nahradil Drozda (tým domácích).

 

Ve druhém poločase se ze začátku hrálo dost pozičně a kombinačně, oba týmy jakoby nespěchaly dopředu, což určitě dost vyhovovalo domácím. Ti ale přece jenom ještě nějaké ty útočné chuťě měli. Po hodině hry. V 60. minutě se zjevil první hattrick. Ten se přičetl na konto Jaroslava Janků! Pěknou střelou rozvlnil síť hostů celkoěv už posedmé. Dalších dvacet minut se hrálo jako před gólem. Čas byl na straně domácích a ti samozřejmě nikam nespěchali, ikdyž měli pár příležitostí skórovat. Na druhé straně šance také byly, ale také zůstaly nevyužity.

Až v 80. minutě na 8:2 dával Tomáš Majerčík. Další dvougólový kanonýr tohoto střetnutí. Parádní střelou donutit kapitulovat brankláře Chodského Újezdu poosmé...

 

Ke konci zápasu pak padl ještě jeden gól. Devátý zásah do terče Újezdu umístil přesně tentokrát Martin Drozda, který kosmeticky upravoval skóre zápasu na konečných 9:2 pro Damnov. Damnov tak nadála vede tabulu, veze se na vítězné vlně a možná letos chce myslet na postup do III. třídy OP!!



Počet diváků: 15. Rozhodčí: Petrášek Jan - HOHLER Petr (N), HOHLER Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.