Damnov ukázal v penaltovém dramatu silnější nervy


Branky


0

První poločas patřil Damnovu, ten druhý zase Vranovu... Po devadesíti minutách bylo skóre 2:2 a tak šly na řadu penalty... A v těch nakonec po dlouhé době hráč hostů nedal a Damnov slavil vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Ve čtvrtém kole podzimní části ligy čtvrté třídy OP na sebe narazily týmy TJ Sokol Damnov a TJ Jiskra Vranov. Souboj třetího a čtvrtého celku byl šlágrem kola, čekal se velmi vyrovnaný boj, ikdyž naši tipéři dávali větší šance domácím... A obě prognózy se ukázaly jako správné.

 

Jak sami Vranovští říkali, Damnov do zápasu doslova vletěl. Hosty zaskočil velkým tempem a počátečním tlakem. Díky němu už ve druhé miutě utkání otevíral skóre záložník Jaroslav Janků, který vyuižil rozhozenosti obrany hostí, našel si cestu až na hranici vápna a odtamtud nekompromisně rozvlnil síť za gólmanem Vranova - 1:0...

 

Jakšel čas, hra začínala být vyrovnanější a Vranov začínal nebezpečně hrozit. A to čím dál častrěji, několikrát měli domácí opravdu velké štěstí, když míč jednou šel necelého půl metru vedle. Ale nedáš - dostaneš. V zápětí totiž navýšil vedení svého celku obránce Martin Drozda a Vranov tím zase trochu uzemnil...

 

Do přestávky se pak už hrál víceméně kombinační fotbal, ačkoliv hosté potřebovali vstřelit minimálně dvě branky...

Stíhací jízda hostů

O přestávce si možná hosté něco vyříkali, protže do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupil jakoby jiný tým. Do druhého poločasu Vranopv vystřídal Kotoru za Kůstka a i to pomohlo k útočnější hře. Hosté chtěli domácí potrápit a za tím si šli aktivní hrou a mnoha šancemi. A snaha přináší ovoce. V minutě padesáté deváté se dokázal gólově prosadit Jan Spievak a dal kontaktní, velmi důležitý gól.

 

Vzhledem k útočné hře musel Vranov oteírat hru, čímž pádem bylo více možností pro domácí na rychlé brejky.. To ale obrana Vranova dobře zvládala. A hosté nakonec přeci jen vyrovnali. V 75. minutě se k míči po sérii přihrávek dostal Miroslav Šůs a rychlou pohotovou střelou překvapil gólmana a srovnal stav utkání na 2:2...

 

Zápas tak byl po devadesáti minutách srovnaný a na řadu přišel penaltový rozstřel..

Rozhodující minela až v deváté sérii!

K míči se jako první postavil fotbalista domácího Damnova. A nemýlil se. Stejně tak jako jeho soupeř a Vranov srovnal na 1:1..

Druhá série = 2:2.. třetí = 3:3... a jelikož po páté sérii byl rozstřel taktéž nerozhodný (5:5), pokračovalo se tak dál.

Ani šestá, sedmá a osmá penaltová série nedokázala určit vítěze. To až ta devátá.

 

První neproměněnou penaltu v rozstřelu zaznamenal Vranov a jelikož následný kop Damnova proměněn byl, bylo rozhodnuto.

 

Damnov tedy po penaltovém tréninku bere o bod víc a je na čtvrté pozici o bod před Brodem..



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Vranov
Jan Spievak: Oni na nás ze záčátku tak vlítli, že jsme z toho byli zaskočení. Bylo to hodně rychle 1:0 a až po chvílin sronali hru. Ve chvíli, kdy jsme začali hrozit jsme dostali druhýho góla. Po přestávce jsme snížili a pak i vyrovnali, herně to bylo taky tak půl na půl. V penaltách to bylo dlouho bez neproměněné, až pak v deváté jsme nedali a konec. Ale celkem dobrej zápas.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - HOHLER Petr (N), SCHMID Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.