M. Šika 48.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 15:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice doma padly a jsou předposlední


Branky


48. M. Šika - 6. J. Uhlíř , 25. J. Uhlíř (p.) , 90. J. Černý
0

TJ Sokol Bernartice si chtěl po 13. kole splnit reparát. To se mu však nepovedloa doma prohrál s Dynamem Studánka "B" 1:3 ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uhlířův poločas

Duel mezi Bernarticemi a Studánkou "B" sliboval vyrovnaný souboj, i naši tipéři se nemohli shodnout na jasném favoritovi a nemálo z nich tipovalo remízu.

První půle však byla v režii hostů, respektive jednoho fotbalisty z týmu hostí, a to útočníka s číslem 6, Jana Uhlíře.

 

Tomu se povedlo v prvním poločase vstřelit hned dvě branky, tu první dal již v šesté minutě, druhou trefu přidal v minutě dvacátépáté, když potrestal chybu domácích v šestanáctce proměněným pokutovým kopem.

 

A tak šli hosté do kabin s nadějným náskokem o dva góly..

Rychlé snížení a drama

Bernartice se nechtěly jen tak dát bez boje, do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupily aktivně a snaha nesla ovoce. Ve 48. minutě, tedy pouhé tři minuty od začátku druhé půle, se podařilo domácím snížit na rozdíl jediného gólu zásluhou obránce Martina Šiky.

 

A bylo zaděláno na drama. Nejednou byli domácí fotbalisté velmi blízko vyrovnávací brance, nutno však podotknout, že také hosté si vytvářeli šánce a to ne jen tak ledajaké. A jedna z nich nakonec uklidnila celou jedenáctku Studánky. V 80. minutě přišel na trávník Jaroslav Černý a toto střídání bylo rozhodující. Černý totiž v poslední minutě základní hrací doby přidal třetí gól do sítě Bernartic a Dynamo tak mohlo slavit venkovní výhru.

 

Připisuje si velmi cenné 3 body do bojů o první příčky..



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
V. Malík [-] - J. Habart [-] , J. Hofman [-] , Š. Szitaš [-] , V. Moravec [-] , J. Kocourek [-] , P. Pinta [-] , A. Novák [-] , M. Šika [-] , J. Šika [-] , P. Habart [-]

TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - R. Mráz [-] , J. Kotrba [-] , L. Klas [-] , J. Síka [-] - M. Berka [-] , R. Černý [-] - L. Honzík [-] , K. Swienczyk [-] , J. Uhlíř [-] , P. Morgenstein [-] (80. J. Černý [-] )

ŽK: 40. P. Habart , 65. M. Šika - 20. L. Honzík . ČK: 80. J. Síka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - HAJTMAN Jaroslav (N), LIPCHAVSKÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.