7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd hladce smetl Konstantinovy Lázně


Branky


19. V. Zeman , 32. R. Zabloudil (vl.) , 44. V. Zeman , 49. V. Zušťák , 54. J. Bukva , 74. M. Vrba , 80. T. Bizoň
0

Favorit byl v tomto utkání sice jasný, přesto diváci čekali poněkud vyrovnanější utkání. Jenže Dlouhý Újezd je na vlně, má formu, jako hrom, konečně naplno využívá všech svých kvalit a chybuje jen sporadicky. A jeho šňůra je fantastická. Z osmi zápasů hned osm zápasů ovládl, a jen jednou, to jest při úplně první duelu sezóny, mu při tom musely pomoci až penalty. To je parádní úvod. Tentokrát nedala Sparta žádnou šanci kvalitním Lázním a ze svého hřiště je vyprovodila rozdílem sedmi branek, jinými slovy jim nadělila kanára. Už teď má před druhou Halží náskok sedmi bodů, ale ten ještě mohou zúžit během neděle Planá nebo Zadní Chodov, méně než pět bodů už to ale po víkendu nebude. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně se dorazily vlastní brankou

Újezd měl už od začátku evidentně navrch, hrál lépe a soupeře do hry moc nepouštěl. Přesto ale na góly musel dlouho čekat, hrál totiž zároveň dost opatrně a nechtěl kvalitního souepře nikterak podcenit. Hrál velmi trpělivě a zkušeně a odměna ho neminula. V devatenácté minutě protlačil balón do brány Václav Zeman a na podařený zápas bylo zaděláno. Lázně ale souepři sekundovaly velmi zdatně, hrály dobrý fotbal a stáel se jej v těsném závěru srazily. Újezd potřeboval přidat ještě jednu branku, která by vše uklidnila, ale opět si na ní musel počkat. A když se mu to dlouho nedařilo, pomohly mu sami hosté. Zhruba o patnáct minut déle si míč nechtíc do vlastní branky srazil Radek Zabloudil, který tak smolně dostal Újezd na koně. Lázněmi to otřáslo, ale přesto se stále nevzdávaly. V poslední minutě je ale definitivně srazil do kolen druhou trefou Václav Zeman a bylo rozhodnuto. Za stavu 0:3 se proti Spartě letos moc hrát nedá a hosté už si asi ani sami iluze nedělali.

Rychlá branka vše ztvrdila

Sparta ale nehodlala nic podcenit a raději se do zápasu ještě alespoň na chvíli vrátila v plném tempu, což už možná hosté nečekali. Během chvíle tak ještě přidal další zásah Václav Zušťák a chvíli po něm se přidal ještě Jakub Bukva. Teď už měli jasno i nejzarytější optimisté. Po pátém záasahu už si domácí konečně dovolili zvolnit a jen hru v poklidu kontrolovat, ale Lázně už se nikam netlačily, a tak to bylo poměrně snadné. Újezd se mohl předem těšit z výhry v naprosto skvostně zvládnutém utkání, ve kterém si vše bez většího dramatu zkušeně ohlídal. Lázním lae stáel více docházely síly, nebo spíš chuť, a tak se Újezd ještě rozhoupal a dorazil soupeře dvěma zásahy s blížícím se koncem. Trefili se ještě Michal Vrba a Tomáš Bizoň. To už bylo ale vše, Újezd uštědřil Lázním kanára a mohl slavit tři zasloužené body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] , J. Bukva [-] , V. Zušťák [-] , S. Matějíček [-] , V. Zeman [-] , E. Dravecký [-] , J. Hanilec [-] (46. M. Vrba [-] ) , J. Horváth [-] , P. Pavlík [-] (54. M. Matějka [-] ) , P. Jadlovský [-] (46. O. Bučan ml. [-] )

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek ml. [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , M. Zábranský [-] - R. Zabloudil [-] , V. Zwettler [-] , J. Míšek [-] (46. L. Brhel [-] ) - J. Kaluba [-] , J. Štrobl [-] , V. Kolář [-] , K. Seknička st. [-]

ŽK: 25. V. Zušťák , 65. T. Bizoň - 60. J. Founě .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Friedenberger Karel - JÜTHNER Ludvík (N), SOBOTÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.