5:1
(1:1)
12. E. Šály (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Oslabený Damnov Studánku potrápil, výsledek je přesto jasný


Branky


16. J. Vyšňovský , 69. D. Marek , 74. M. Bureš , 81. D. Marek , 86. M. Ruda - 12. E. Šály (p.)
0

Damnov přijel na hřiště favorizované Studánky velmi oslabený. Sestavu musel látat, jak to šlo a aby vůbec dorazil v jedenácti lidech, musel posílit o hráče B-týmu. Přesto Studánce velmi dlouho vzdoroval. Ještě zhruba dvacet minut před koncem, to bylo 1:1. Studánka se zápasem musela doslova protrápit, ale nakoenc přesto zvítězila. Vyhrála nakonec 5:1, což působí jednoznačně, ale každý, kdo zápas viděl ví, že takto haldký průběh zápas určitě neměl. Přesto vše dopadlo podle očekávání. Studánka tak zůstává o tři body pozadu za lídrem soutěže a upevňuje si své místo poblíž špičky tabulky. Damnov je dvanáctý a jen těsně uniká pádu do nižší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka tlačila, ale trefil se Damnov

Na začátku vše vypadalo podle očekávání. Damnov byl hodně oslabený a Studánka do zápasu vlétla s odhodláním. Hrála skvěle, osupeře zmáčkla a vytvářela si spousty šancí. Zdálo se, že má vše pod kontrolou a je otázkou času, kdy se dostane do vedení. Ale to se jí nepodařilo, přes veškerou snahu v úvodu neodskočila a pak, jakoby jí přešla chuť. O chvíli déle navíc sudí odpískal penaltu ve prospěch hostů a Erik Šály dostal Damnov do vedení. To Dynamo úplně ochromilo a od té doby se domácí týmy vyloženě jen trápil. Hrálo se nečekaně vyrovnané utkání bez větších šancí a spíše mezi šestnáctkami. Přesto se celkem rychle podařilo vyrovnat Josefu Vyšňovskému. Pak ale oběma týmům zvlhnul prach a celý zbytek první půle doprovázel zápas typ hry, jaký jsem popisoval v předchozích řádcích. Oba týmy bojovaly spíše sami se sebou a nikdo už se trefit nedokázal. Do šaten se odcházelo za stavu 1:1.

Marek oživil hru a strhl zápas na stranu Dynama

Ani ve druhé půli se ale nedařilo rozpačité Studánce, která byla jasným favoritem, o moc lépe. Damnovu sice rychleji docházely síly, a tak měla trochu převahu, ale přesto jí stále něco chybělo. Zápas se jí podařilo výrazněji oživit až po hodině hry, když na hřiště naskočil útočník Dalibor Marek. Ten hrál velmi aktivně a vedl tým ke zlepšení výkonu a k obratu zápasu. Už v devětašedesáté minutě pak Dalibor Marek rozvlnil síť a Studánka byla konečně ve vedení. To Damnov trochu rozhodilo, Sokol byl jako opařený a během chvíle inkasoval znovu, tentokrát z kopačky Marka Bureše. Bylo rozhodnuto. S tím už nemohl unavený Damnov nic udělat. Držel se ael velmi dlouho. Studánka měla v závěru stáel větší převahu a přidala ještě další trefy. Nejprve se znovu prosadil Dalibor Marek a po něm ještě na konečných 5:1 zvýšil Martin Ruda. Výsledek je tak sice jednoznačný, ale Studánka se na něj ve skutečnosti pořádně nadřela.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Dnes jsme utrpěli výhru za tři body. Damnov přijel hodně oslabený ve slátané sestavě. My jsme se ale hodně trápili a dokonce jsme také prohrávali. Nakonec jsme ale měli více štěstí, než rozumu a dokázali jsme zápas nějakým způsobem otočit, hlavně díky Daliboru Markovi, který naskočil do zápasu ze střídačky. Z celého utkání jsem spokojen jen s prvními deseti minutami, v nichž jsme Damnov zmáčkli, ale nedali jsme gól. Jinak jsme se trápili, nepomohli jsme si a nehráli jsme to, co jsme hráli na začátku sezóny. Zkrátka, výsledek je lepší, než předvedená hra. Dovolím si říci, že jsme Damnov dnes vyloženě udolali.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] (78. J. Holý [-] ) , T. Vlček [-] , T. Diviš [-] , L. Novák [-] - M. Ruda [-] , O. Janovec [-] , J. Klesa [-] , J. Hubálek [-] (36. M. Bureš [-] ) - M. Vlček [-] (60. D. Marek [-] ) , J. Vyšňovský [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Lancígr [-] , M. Drozda [-] , P. Butorka [-] , T. Majerčík [-] , M. Podsclan [-] , E. Šály [-] , K. Duda [-] , O. Šebor [-] , P. Kolář [-] , M. Thürmer [-]

ŽK: 20. J. Hubálek - 20. P. Kolář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), BOSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.