1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec jediným gólem porazil Vejprnice


Branky


0

Oslabený Bolevec poprvé zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól po rohu

Bolevec se potýkal se ztrátami ze základní sestavy, kvůli distancu za červenou kartu chyběl syn boleveckého kouče Jaroslav Klečka, zaslouženou dovolenou si užíval stoper Pelnář a na dovolenou si v práci teprve vydělával Jan Sušánka. 

 

Do vedení se mohli první dostat ale právě domácí, po brejku si míč rovnal ke střele Ondřej Šnaider, ale obránce vejprnické skvadry včas ránu zablokoval. Odpovědět gólem mohli hosté po pěkné křídelní akci, když se k hlavičce ve vápně dostal Jakub Mašek, ale gólman Körner nadvakrát míč zkrotil. Ve 25. minutě se ale Bolevec dostal k rohovému kopu, po kterém se v nepřehledné situaci dobře zorientoval Dominik Štolle a procpal míč do sítě. Vyrovnat mohl mladík Růžička, který ale po samostatném úniku pálil nad a do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí fotbalisty.

 

 

 

 

 

Tlak góly nepřinesl

Ti byli ve druhém poločase zatlačeni na svou polovinu. V bránění jim navíc už nemohl pomoci zraněný kapitán Bublík, který nemohl pokračovat ve hře. Vyrovnání měl na noze nejzkušenější hráč hostů, Libor Rada, ale branku z malého vápna trestuhodně přestřelil. V 64. rozezvučel svou tvrdou hlavičkou břevno i Michal Löwy a Jiří Šámal si mohl na lavičce začít trhat zbytky svých již tak dost prořídlých vlasů. Když tlak neskončil gólem ani v posledních minutách, kde již domácí hráči padali do střel a touha za vítězstvím byla cítit až v centru Plzně, museli se hosté smířit s tím, že dnes gól nedají.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Byl to velice těžký zápas, chyběli nám tři hráči ze základu, a tak jsme sestavu museli poskládat tak, jak jsme ji poskládali. Klukům jsem říkal, že musí jezdit po prdeli, jinak že to nepůjde. První poločas byl vyrovnaný, ale my jsme šli po standardce do vedení. Ve druhém poločase nás Vejprnice tlačily, ale my jsme odolali a máme tři body."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Dnes to byl z naší strany asi zatím nejslabší výkon, byli jsme nějací bezkrevní. Soupeř nás jasně předčil v bojovnosti a nasazení a na rozdíl od nás nějakou tu šanci dokázal proměnit, což se nám nedařilo."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Zítek [-] (89. Š. Vítovec [-] ) , L. Ficu [-] (69. J. Šlehofer [-] ) , M. Soukup [-] , J. Fryček [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , M. Bublík [-] (56. P. Greif [-] ) , D. Humpál [-] , D. Štolle [-] , J. Hibler [-]

SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - L. Paul [-] , D. Křen [-] (55. A. Kolář [-] ) , M. Löwy [-] (77. F. Heindl [-] ) , L. Rauch [-] , A. Ufrémund [-] , J. Mašek [-] , D. Růžička [-] (81. D. Svoboda [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-] (66. P. Bárta [-] )

ŽK: 4. D. Štolle , 60. J. Fryček , 80. M. Bublík , 86. J. Šlehofer - 70. J. Mašek , 75. A. Kolář , 78. F. Heindl , 87. P. Bárta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mazanec Marek - ŠLAJS Jakub, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.