4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kretek hattrickem zařídil výhru Bohuslavic


Branky


0

Po vyrovnané první půli nasázely Bohuslavice ve druhé svému soupeři tři branky a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí tým z Dobroslavic zamířil v sobotu do Bohuslavic. Odehrávala se zde velmi zajímavá partie, která se fanouškům musela líbit. Hrál se fotbal nahoru dolů s velkým množství šancí. Bohuslavice šly do vedení po čtvrthodině hry, když se míče po chybě hostujícího stopera zmocnil Daniel Buhla, který ho přenechal Tomáši Kretkovi, který svou střelu zamířil k tyči - 1:0. Za deset minut bylo srovnáno, když centr do šestnáctky poslal do protipohybu domáciho branáře Řehánka Martin Hrubý - 1:1. Ve zbytku prvního poločasu už branka nepadla.

 

I ve druhém dějství pokračovaly oba týmy v obdobném duchu. Za hosty zahodil dvě nadějné šance Jan Klekner. V 61. minutě se ujaly Bohuslavice znovu vedení, když se po centru Lukáše Piskoře prosadil hlavou Kretek - 2:1. V závěru utkání hosté hru otevřely a Bohuslavice toho náležitě využily. Pět minut před koncem využil chyby brankáře Osmančíka Jan Vitásek - 3:1. V 88. minutě završil svůj hattrick Kretek - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Zajímavý zápas, který klidně mohl skončit 6:6. Nás podržel brankář. Stále se potýkáme s problémy s defenzívou, kdy dostáváme góly ze standardek.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Zápas, který kdyby skončil 4:4, nikdo by se nemohl divit. Oni dali čtyři šance a my pouze jen jednu.



Sestavy


SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - T. Těžký [-] , T. Petřík [-] , M. Šramel [-] , D. Buhla [-] , J. Krupa [-] , P. Cigán [-] , T. Kretek [-] , F. Hrubý [-] , T. Král [-] , A. Barč [-]

TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - J. Klekner [-] , M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , J. Svoboda [-] , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , M. Hrubý [-]

ŽK: 47. T. Petřík , 70. M. Šramel , 88. T. Kretek - 51. P. Lukáš , 85. J. Osmančík , 86. J. Jaskula , 90. M. Lišaník .
Hráči zápasu: V. Řehánek , T. Kretek - D. Vujtík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARAZIM David - ŠKROB Michal (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.