Strahovice v poklidu porazily Štěpánkovice


Branky


2. Š. Beneš , 43. Š. Beneš , 61. J. Josefus , 74. T. Němec (p.) - 77. P. Benek
0

Favorizované Strahovice bez větších problémů, když měly skoro celý zápas převahu, porazily Štěpánkovice 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se odehrával kvůli odpustu až v neděli ve čtrnáct hodin. V prvním dějství měla trvalou převahu domácí družina. Ta šla už do vedení ve 2. minutě, když centru zpravé strany a zaváhání hostující defenzívy využil Štěpán Beneš, jenž  pohodlně zavěsil - 1:0.

 

I v dalším průběhu prvního dějství to byla prakticky hra na jednu bránu. Hlavními paliči šancí byli Patrik Slavík a František Hladík. Hlavně druhý jmenovaný šel několikrát sám na bránu, ale tento den mu nebylo souzeno se zapsat do listiny střelců.

 

Štěpánkovice se dostaly pouze ke dvěma střelám Patrika Benka a Lukáše Vybrančíka, které mířily vedle tyčky. Dvě minuty před odchodem do kabin nacentroval Patrik Slavík před bránu a štěpán Beneš ukázal útočníkům jak vstřelit branku - 2:0.

 

 

 

Ve druhé části už Strahovice neměly takovou převahu a do nebezpečných šancí se dostávala i hostující ekipa ze Štěpánkovic. Michal Tomíček málem přerazil břevno domácí svatyně. Vit Axmann přeloboval brankáře i s bránou. V 61. minutě to ale byly Strahovice, které se radovaly z branky, když Jan Josefus zatočil přímý kop přímo do brány - 3:0.

 

V dalších šancích se zjevil opět Hladík. Domácí Martin Obrusník zase netrefil hlavou prázdnou bránu. Za hosty se dostal do nadějné šance Michal Nowicky, ale mířil vedle. V 75. minutě byla odpískána sporná penalta pro domácí, a Tomáš Němec zvyšoval už na 4:0.

 

Posledních patnáct minut se už hrála bezstarostný fotbal nahoru dolů. Branky se dočkaly i Štěpánkovice. V 77. minutě Jan Václavík vysunul Jiřího Kolečkáře, který nezištnou přihrávkou vybídl ke skórování Patrika Benka, který uzavřel účet zápasu - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (hrající trenér): V krásném počasí se to moc hrát nedalo. Zápas neprobíhal v příliš velkém tempu. První poločas jsme byli dominantním týmem. Měli jsme snad dvacet gólovek, ale úspěšnost útočníků nulová. Ve druhém jsme trošku polevili, a i soupeř se dostal do hry. Přesto si myslím, že výsledek 4:1 je pro soupeře mírný,

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Domácí byli lepším týmem. První dějství bylo víceméně na jednu bránu a hodně toho pochytal náš brankář. Druhá část už byla lepší i my jsme si vypracovali nějaké šance, ale domácí výhra je zasloužená.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - T. Němec [-] , M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] (64. J. Beneš [-] ) - P. Lhotský [-] , J. Malchárek [-] (46. M. Beneš [-] ) , Š. Beneš [-] (76. T. Hanzlík [-] ) , J. Josefus [-] (76. V. Štefek [-] ) - P. Slavík [-] (76. A. Černý [-] ) , F. Hladík [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - T. Wolf [-] , V. Axmann [-] , J. Kolečkář [-] , M. Nowický [-] , M. Tomíček [-] , L. Vybrančík [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , J. Václavík [-] , G. Slaný [-]

ŽK: 54. J. Václavík , 73. V. Axmann .
Hráči zápasu: M. Obrusník , J. Josefus - M. Tomíček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - MALCHÁREK Josef (N), HARAZIM Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.