Šlágr kola vyzněl pro lídra soutěže z Pyšelu


Branky


0

Podzimní skvělou jízdu ukončili fotbalisté Pyšle další svělou výhrou nad spolufavoritem soutěže z Třebenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli o brzské vedení a vyloučeného hráče

Jasným šlágrem  kola bylo na závěr podzimu utkání mezi Třebenicemi a jistým vítězem podzimní části mužstvem z Pyšele. Ten proplouval celou podzimní část bez větších zádrhelů. Jedinou porážku zaznamenel v předminulém kole, kdy podlehl jednoznačně Rouchovanům 5:0. Třebenice se naopak pomalu rozjížděly a nyní již mohou opět bojovat o postup. Hosté domácí zaskočili svým aktivním vstupem do utkání, už v 2. min. měli golovou příležitost , kterou zlokvidoval domácí nrankař Palát. Domáci odpověděli vzápěti ve 4. min. kdy se ve vápně hostů uvolnil Furiš, který nahral volnámu Filipcovi a ten technickou střelou golmana obstřelil a poslal naše mužstvo do vedení 1:0 . Poté se 30. minut hrálo nahoru dolů a diváci mohli vidět šance na obou stranách, které však zůstávaly bez využití. V 31. min. byl faulovan na pulcí čáře Vrbka P.(zezadu) rozhočí Máca tento faul otočil proti domácím, hosté rychle rozehráli a srovnali Šabackým D. na 1:1. V probíhající 35. minutě domácí skvěle zakombinovali po pravé straně a centrovaný míč od Kučery do malého vápna si naběhl Michal Filipec, byl sestřelen". Pro udivení všech přítomných však hlavní rozhodčí Macek , žádný faul neodpískal. V 39. min, byl vyloučen domácí Jaroš J., za protesty na hlavního rozhočího M.I. Do kabin se šlo za stavu 1:1 .

Jaroslav Tůma vystřílel hostům tři body

Druhý poločas začali domácí o hodně lépe a s větším nasazením ( v deseti) jako první. V první čtvrthodině  si domácí vytvořili územní převahu, kdy se hrálo většinu času na soupeřově polovině. Vypracovali si několik šancí . V 58 min. prokličkoval hostujicí obranou Kocmánek K. ale hostujicího brankaře neprostřelil, Hned s rychlého protiůtoku hoste zvíši na 1:2 Tůmou J. Po obdržené druhé brance domácí hosty zatlačili na jejích půlku, vypracovali si několik šancí s možností vyrovnání, ale koncovka z jejich strany byla velmi žalostná .Tak hosté ubránili jednobrankové vedení.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Hosté nás zaskočili svým aktivním vstupem do utkání, Druhý poločas jsme začali o hodně lépe a s větším nasazením. Po obdržené druhé brance jsme hosty zatlačili na jejích půlku, vypracovali jsme si několik šancí s možností vyrovnání, ale koncovka z naší strany byla velmi žalostná .




Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - MILOTA Tomáš, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.