2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice porazily doma Valeč


Branky


0

První porážku soutěžního ročníku si odvezli hosté z Valeče o kterou se postaral dvěma góly Jaromír Pekárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli těsně před pauzou do vedení

V Radkovicích se potkaly dva sousedé z tabulky čtvrtá Valeč a páté Radkovice, které vyhrály poslední zápas v Rouchovanech. V dalším zápase podzimní části soutěže III. A třídy přijela Valeč, která domácí v poslední sezoně dvakrát porazila. Tak jako po celý podzim se domácí potýkají se špatnou docházkou hráčů na zápasy.  Také v tomto zápase to nebylo jiné. Na střídání byli jen dva hráči. Zápas začal oboustraně opatrně, aby žádné mužstvo neudělalo chybu. V 10. minutě z velkého vápna vystřelil Vojtěch Zahradník a trefil tyč valečské branky. I hosté měli pár akcí, ale gólem neskončilo nic. v minutě 43. vyrazil na steč Jaromír Pekárek narazil si s Janem Nemeškalem a bylo to 1:0. Tak také skončil první poločas.

Hosté už jen v závěru zdramatizovali výsledek

Do druhého poločasu nastoupil za domácí Aleš Macháček a hned v 50. minutě zvyšil na 2:0. Ovšem asi 20 minut před koncem zápasu se zranil a domácí poněvadž nebyl kdo střídat dohráli v 10 lidech. Valečtí snížili v poslední minutě na 2:1  Martinem Ludvíkem.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Tak jako po celý podzim se potýkáme se špatnou docházkou hráčů na zápasy. Také v tomto zápase to nebylo jináč. Na střídání byli jen dva hráči.




Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - L. Kočí [-] (46. A. Macháček [-] ) , J. Pekárek [-] , M. Hlouch [-] , T. Růžička [-] - R. Odstrčil [-] (60. V. Kočí [-] ) , J. Hofman [-] - M. Nováček [-] , L. Pekárek [-] , J. Nemeškal [-] , V. Zahradník [-]

SK Valeč
M. Veselý [-] - O. Kopuletý [-] (75. V. Chládek [-] ) , M. Chytka [-] (46. P. Chládek [-] ) , J. Pokorný [-] - F. Macek [-] (46. M. Salák [-] ) , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] (46. P. Saitl [-] ) , M. Dufek [-] , M. Kárník [-] - M. Ludvík [-] , J. Brabec [-] (87. D. Procházka [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - SÝKORA Milan (N), PALÁT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.