Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:15

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji prvního s posledním se překvapení nekonalo


Branky


0

Jasný favorit si připsal v tomto zápase jasné vítězství a je jasné, že bude přezimovat v čele tabulky. Fotbalisty Kel nepřibrzdil ani inkasovaný gól už z 5. minuty zápasu a v pohodě si dokráčeli pro výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům překvapivé vedení vydrželo jen krátce

Zápas kočky s myší se měl podle všech předpokladů odehrát v Klích. Bodový rozdíl mezi týmy činil 25 bodů, a tak nebylo o favoritovi zápasu pochyb. V avizovaných 10:15 ovšem zápas nezačal, jelikož se hostům zatoulal vůz s veškerým vybavením, a tak byl výkop pozdržen. Nastalá netradiční situace jako by otupila úvodní nápor Kel a hosté šli překvapivě z první vážnější akce do vedení - už v 5. minutě dokázal využít rohový kop Pastorek. 0:1. Vyrovnání ovšem přišlo doslova bleskově - hned z prvního útoku se dostal k centru Doubek a ve velké formě hrající Šmíd se trefil hlavou. 1:1. Od této chvíle převzal domácí tým otěže zápasu do svých rukou a do poločasu přidal další dvě branky. O ty se postarali Kympl s Kudelou, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1. 

Souboj domácích střelců s brankářem Bejrem

Od začátku druhé půle bylo zřejmé, že hosté nebudou mít sílu na jakékoli zdramatizování zápasu. Na lavičce byl připraven osamocený trenér Niklfeld, a tak byl zbytek zápasu spíše otázkou konečného skóre, než bojem o body. Hostující brankář Bejr byl ale jiného názoru a likvidoval domácím střelcům jednu šanci za druhou. Kapitulovat musel až v 70. minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Kudela. O osm minut později přidal svou druhou branku taky Šmíd a zápas byl zcela rozhodnut. Kly tak po jednoznačné výhře 5:1 uhájily první místo tabulky a budou přezimovat na výsluní. Naopak pozice Dlouhé Lhoty se zdá být zcela beznadějná. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Dobrou formu z posledních zápasů jsme chtěli potvrdit i v posledním utkání podzimu proti Dlouhé Lhotě. To se nám podařilo a po nepovedeném začátku byl zápas jen otázkou toho, kolik dáme branek. Řadu šancí nám zlikvidoval výborný brankář hostů Pepa Bejr. Chtěl bych poděkovat klukům, jak zvládli celý podzim odehrát. Od Staré Boleslavi jsme neztratili ani bod a je škoda, že podzim skončil, protože jsme hráli opravdu dobře.




Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] (65. J. Kohout [-] ) , S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] (59. M. Matějček [-] ) - J. Mihalík [-] , L. Kympl [-] , D. Kudela [-] , M. Doubek [-] - R. Miřatský [-] (46. T. Sobotka [-] ) , R. Šmíd [-]

FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - A. Skalický [-] , M. Limr [-] , Z. Flídr [-] , P. Šolc [-] , A. Charvát [-] , J. Pastorek [-] , L. Zdobinský [-] , O. Zdobinský [-] , J. Vrabec [-] , V. Brodský [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: FLIGR Lukáš - HOLÝ Milan, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.