0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice se posouvají tabulkou nahoru


Branky


0

Druhou výhru v řadě a navíc bez inkasované branky si připisují fotbalisté Neratovic. Ti dokázali vyzrát na domácí Bakov, který se tak po tomto nezdaru zapojuje do bojů ve spodních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před zápasem to vypadalo, že se hosté z Neratovic přijeli spíše zúčastnit, než vyhrát. V jejich týmu totiž tentokrát nebyly žádné posily z A-týmu a na lavičku usedl pouze trenér Stanislav a zkušený (ale vracející se po zranění) Chrdle. Hosté od začátku ale popírali předpoklady, vysunuli napadání domácí rozehrávky a nakopávané míče v pohodě sbírali. Brankář Šteiner tak musel za celý poločas řešit snad jen jedinou vážnější situaci, a to když ve 27. minutě robinzonádou vyrazil na roh hlavičku Vaňka po centru Pilze. Jinak domácím scházel zejména pohyb a domácí fanoušci měli hlavy v dlaních. To hosté byli nebezpečnější a převahu měli zejména na obou křídlech. Skóre se poprvé měnilo ve 33. minutě, kdy Drahorád získal míč u rohového praporku, posunul ho na Lemarieho a ten se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Ještě v průběhu první půle přišla pro domácí další rána, když musel být ze hry stažen jeden z nejaktivnějších domácích hráčů Vaněk. Do kabin se šlo za stavu 0:1.



 

Zmar v podání Bakovských

Ani další dvě střídání v poločasové přestávce neznamenala pro domácí kýžený návrat do zápasu. V první čtvrthodině druhé půle se nedělo na hřišti nic podstatného - hosté pozorně bránili a domácí si s jejich valem nevěděli rady. V jejich řadách se nenašel nikdo, kdo by hře dal kloudnější myšlenku, a tak za zmínku stojí snad jen hlavička Vávry, která ale k brankáři hostí sotva doskákala. To Neratovice B Byly nebezepčenější a v 75. minutě šly už do dvoubrankového trháku. Sochor odvrátil přímý kop na Lemarieho, ten posunul na rozběhnutého Babováka a hosté šli do přečíslení. To hosté vyřešili výborně a přihrávku Babováka Dohnal neměl problém doklepnout do prázdné brány. 0:2. V závěru dokonal zmar domácích jejich kapitán Frelich, který v dobré pozici hlavou vůbec netrefil míč, a tak Neratovice zaslouženě zvítězily 0:2.

 



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Radost v naší kabině byla velká, vezeme si tři body ze hřiště soupeře, navíc s čistým kontem. Sestava, která byla na tento zápas složena výhradně z hráčů kádru B-mužstva, doplněná dorostencem Šteinerem v bráně, zaslouží velkou pochvalu za poctivý výkon - všichni to opravdu odmakali. Mužstvo konečně odevzdalo to, na co má a hned od začátku si sebevědomým výkonem šlo za tříbodovým ziskem - a je jedno, jestli soupeř měl svůj den nebo ne, to je jeho problém. V sobotu jsem byl opravdu spokojen, podali jsme zatím nejlepší výkon a to hned byl jiný víkend. V posledních třech kolech by to chtělo získat ještě 6 bodů z domácích zápasů a pokusit se o podobné překvapení i na druhém letišti, v Bousově, a zařadit se mezi nejlepší mužstva naší skupiny! Do soboty jsem doufal, že na to máme, teď už to vím!



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - D. Altman [-] , J. Hozák [-] , J. Resl [-] (79. L. Sameš [-] ) , K. Pilz [-] - J. Kvapil [-] , R. Frélich [-] , M. Vaněk [-] (39. P. Vitmajer [-] ) , M. Brož [-] - M. Mlynka [-] (46. L. Vávra [-] ) , T. Vitmajer [-] (46. P. Špringer [-] )

FK Neratovice-Byškovice
D. Šteiner [-] - V. Žežulka [-] , M. Babovák [-] , J. Drahorád [-] , L. Sochor [-] , T. Dohnal [-] , T. Lemarie [-] (79. J. Chrdle [-] ) , M. Zeman [-] , Z. Taňski [-] , D. Nguyen [-] , M. Lovíšek [-]

ŽK: 81. D. Altman - 38. J. Drahorád .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hurych Lubomír - NEPOVÍM František, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.