2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec doma opět úspěšný


Branky


0

Nečekaný bodový zisk ze Staré Boleslavi dokázali Lužečtí potvrdit také na svém hřišti. S nepořízenou odjíždí B-tým Neratovic, který nedokázal ani jednou skórovat a nemohl tak pomýšlet na výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využívají standardek a jdou do vedení

V Lužci se utkaly týmy, které na svém kole měly shodných 7 bodů. Ve velmi vyrovnané tabulce soutěže je každý bod nesmírně důležitý, a tak se dala čekat velká fotbalová bitva. Tu začali domácí úvodním náporem a snažili se strhnout vedení na svou stranu, což se jim také podařilo v 16. minutě, kdy si míč posunul D. Tauchman a přesně dle jeho dobrého zvyku vypálil z větší vzdálenosti. Střela na přední tyč byla opravdu vydařená a neratovický brankář Pospíšil na ni nedosáhl. 1:0. O 10 minut později bylo v táboře domácích fanoušků ještě veseleji, když trestný kop ze strany uklidil Kuchař do sítě podobným způsobem, jako se mu to povedlo před týdnem ve Staré Boleslavi. Poté si své šance vypracovali i hosté, kteří měli například dobrou příležitost přímého kopu z hranice vápna, Prislupský sle střelu chytil. Stejně si domácí brankář počínal i ve velké šanci hostů o chvíli později, a tak bylo poločasové skóre 2:0.


Ve druhém poločase už další branka nepadla

Do druhé půle už na domácí straně nevyběhl Hrdlík, který musel ze zápasu odstoupit se zraněním hlavy po jednom ze vzdušných soubojů. Do hry nastoupil další mladík Kerpl a začátek jeho působení na hřišti nemusel být vůbec šťastný. Hned po nástupu na trávník totiž lužecká obrana vyrobila hrubku, kterou až v poslední chvíli uhasil brankář Prislupský a zamezil tak samostatnému úniku na svou branku. Hra se v průběhu druhého poločasu přesunula téměř převážně doprostřed hřiště, kde se odehrávala spousta soubojů. Žádný z týmů se ale nedokázal dostat k vážnějšímu zakončení. To se nezměnilo ani po nástupu zkušených hostujících hráčů Stanislava a Chrdleho, a tak v zápase další gól již nepadl a Lužec zvítězil v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Pavel Dohnal - trenér: Začátek zápasu jsme moc nechytli, hostující hráči byli 15 minut aktivnější. Zhruba kolem 20. minuty jsme se začali dostávat do naší hry a přišel první gól - po rychlém rozehrání stadardky se trefil D. Tauchman. Poté jsme využili další stadardku Kuchařem a zaslouženě vedli. Na konci poločasu jsme trochu polevili a hosté se dostali do dvou šancí, kdy nás podržel gólman Prislupský. Druhá půlka neměla s fotbalem nic společného, byla spíše o bojovnosti, ale i tak jsem spokojený se třemi body.

FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Mužstvu jsme zdůrazňovali nutnost absolutní koncentrace na zápas s vyloučením reakcí na jeho případný vývoj a způsob jeho řízení.To se nám docela povedlo, musíme však uznat, že v tomto utkání se nic mimořádného a závažného ze stran rozhodčích nedělo a celé utkání rozhodla lepší střelecká produktivita soupeřových hráčů. Naše hra postrádá více zakončení, prakticky neohrozíme branku ze střední vzdálenosti a i v pokutovém území řešíme situace jinak než bychom měli. Bez střelby však dát gól a vyhrát nemůžeme!



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Uher [-] , M. Tauchman [-] , R. Stejskal [-] , J. Lafek [-] - T. Roučka [-] (65. R. Levý [-] ) , T. Kuchař [-] , D. Hrdlík [-] (46. P. Kerpl [-] ) , D. Tauchman [-] - M. Kučaba [-] (81. D. Hampl [-] ) , A. Kučera [-] (87. P. Tauchman [-] )

FK Neratovice-Byškovice
M. Pospíšil [-] - M. Zeman [-] , Z. Taňski [-] , D. Nguyen [-] , M. Brabec [-] (65. J. Chrdle [-] ) , L. Frýzek [-] (69. P. Stanislav [-] ) , M. Lovíšek [-] , V. Žežulka [-] , M. Babovák [-] , T. Dohnal [-] , L. Sochor [-]

ŽK: 5. R. Stejskal , 53. P. Kerpl , 90. M. Tauchman - 79. L. Sochor , 80. P. Stanislav , 90. M. Zeman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.