1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov v derby jediným gólem zvítězil


Branky


0

Sympatický výkon tentokrát hostujícím fotbalistům Bakova nad Jizerou na body nestačil. Katem se jim stal střídající domácí útočník Stejskal, který deset minut před koncem vstřelil jedinou branku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

V Dolním Bousově se utkaly týmy, které k sobě mají blízko jak geograficky, tak i bodový ziskem v tabulce. Dal se tak očekávat zajímavý a vyrovnaný zápas - a to se splnilo do puntíku. V úvodu zápasu se zdál být nebezpečnějším týmem hostující Bakov, který se několikrát zajímavě dostal před soupeřovu branku, a to zejména zásluhou aktivního Vaňka. Také Mlynka se Špringerem zajímavě kombinovaly, všechny akce ale končily ještě před závěrečným zakončením. Zajímavě vypadala i Špringerova klička ve vápně, při které ze hry dostal stopera a byl sám před brankářem, nastalou situací byl ale překvapen, a tak zakončit nedokázal. Ani další hostující rychlé útoky nevedly k vážnější šanci, a tak když se neujaly ani zajímavé domácí akce v podobě střel Nováka a Koštíře, odcházely oba celky do kabin za bezbrankového stavu.

 

Rozhoduje střídající Stejskal

Ve druhé půli hra pokračovala ve stejných kolejích a útoky se střídaly na obou stranách, začalo ale přibývat nebezpečných zakončení. Dvakrát se ocitl v dobré pozici ve vápně domácí Merva, poprvé ale pálil nad a podruhé trefil pouze blokujícího protihráče. Na druhé straně mohli jít v 68. minutě hosté do vedení, Brož ale svou technickou střelou zamířil pouze do tyče. Rozhodující okamžiky zápasu tak přišly až v závěrečné čtvrthodině. Nejprve se hosté dožadovali penalty, když do vápna vlétl Vaněk a střetl se s jedním z obránců. Neupadl však okamžitě, ale až po krátké snaze souboj ustát, a tak sudí Chovanec posoudil zákrok jako simulování hostujícího hráče. Za následné protesty ještě viděl žlutou kartu hostující Kvapil. V 80. minutě pak bylo pro hosty ještě hůře, jelikož přišel rozhodující okamžik zápasu, o který se postarali domácí náhradníci - Bartoň v souboji s hostujícím stoperem posunul míč na naběhnutého Stejskala, který lobem přehodil vyběhnutého Loudu. 1:0. Bakovští nesložili zbraně a v závěru se snažili o vyrovnání, s Vaňkovým projektilem si ale brankář Sýkora poradil a v poslední minutě po zahraném trestném kopu chyběly Frelichovi od nasměrování balónu do bousovské branky dokonce jen centimetry. Dolní Bousov v zajímavém zápase nakonec porazil Bakov nad Jizerou 1:0.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Zápas se dlouho vyvíjel tak, že o výsledku rozhodne jediná chyba a jediná branka, nakonec to tak dopadlo a postarali se o to střídající hráči.

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický - trenér: Za předvedenou hru jsme si minimálně bod zasloužili, především za tím byl kolektivní výkon. Škoda nevyužitých brejkových situací. Za nasazení a bojovnost musím celému týmu poděkovat, o neúspěchu rozhodla naše impotence v zakončování.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - L. Zahrada [-] , P. Kubeček [-] , M. Novák [-] , J. Hrdý [-] (46. L. Holub [-] ) - T. Šolc [-] (90. J. Šolc [-] ) , P. Vynikal [-] , J. Kasal [-] (68. R. Tomíček [-] ) , M. Koštíř [-] , M. Merva [-] (55. J. Stejskal [-] ) - O. Klíma [-] (75. R. Bartoň [-] )

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - D. Altman [-] , K. Pilz [-] , J. Hozák [-] - M. Vaněk [-] (89. T. Majzlan [-] ) , M. Brož [-] , J. Kvapil [-] (76. T. Formáček [-] ) , R. Frélich [-] - P. Vitmajer [-] , M. Mlynka [-] (87. O. Prokůpek [-] ) , P. Špringer [-] (58. M. Louda [-] ) -

ŽK: 84. R. Tomíček - 75. M. Vaněk , 75. J. Kvapil , 77. T. Louda , 83. T. Formáček , 87. D. Altman , 87. R. Frélich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chovanec Petr - HURYCH Lubomír, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.