Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

FOTO: Slavoj vyzrál na Neratovice a bere první body


Branky


0

První body si do tabulky připisují fotbalisté Slavoje. Ve svém tradičním dopoledním termínu totiž v dramatickém souboji přestříleli hostující B-tým Neratovic, který tak po 3 zápasech zůstává na zisku 2 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gazdík otevírá skóre již ve 4. minutě

 

S velkými problémy lepili základní sestavu Neratovičtí. Těm totiž z plánované jedenáctky na poslední chvíli vypadli hned dva hráči, a tak musel do základní sestavy uzdravený Novotný a na hrot se postavil Gazdík (stoper, který přerušil kariéru). A právě on už ve 4. minutě otevřel skóre - hosté rychle rozehráli přímý kop, Dohnal nacentroval a Gazdík hlavičkoval přesně za záda mladého debutujícího brankáře Čiháka. 0:1. V 11. minutě nastala pro hosty velká nepříjemnost - Novotný poslal krátkou malou domů a brankář Černý odkopl jen těsně před dobíhajícím útočníkem Šmejkalem, se kterým se střetl. Po ošetření v zápase pokračoval, ale pozdější vyšetření odhalilo zlomenou kůstku v nártu, která znamená dlouhou pauzu. V 17. minutě již bylo vyrovnáno - rohový kop rozehrál Matějovský na hlavu Bláhy, který tečoval přesně. 1:1. Tlak domácích po vyrovnání zesílil a dvakrát dal o sobě vědět opět Matějovský - nejprve bombou z dálky orazítkoval tyč, o chvíli později už jeho střílený centr skončil v šibenici. 2:1. A když v závěru poločasu hosté neproměnili dvě slibné příležitosti, odcházeli do kabin s jednogólovou ztrátou.

 

Do hry jde hostující trenér

Jelikož se hostům v závěru poločasu zranil Novotný, který si po pádu obnovil zranění ramene, musel do hry jediný náhradník na neratovické lavičce - trenér Stanislav. Také domácí dvakrát vystřídali a drželi si územní převahu. Neratovice naopak hrozily z brejků. Jeden takový ale paradoxně vyšel domácím - u jeho zrodu byl zisk míče na půlící čáře, následovala pěkná kombinace do rozhozené obrany soupeře, zakončení Nováka a Slavoj mohl slavit. 3:1. Hned vzápětí se však hosté opět dostali na dostřel - po rohu Dohnala se hlavou prosadil skvělý hlavičkář Sochor. 3:2. Od této chvíle začala být hra nervózní a hosté se dvakrát zlobili na pomezního rozhodčího, který jejich akce zastavil zdviženým praporkem pro ofsajd. Rozhodnutí tak přišlo v 90. minutě, kdy domácí překvapivě rozehráli přímý kop a střela střídajícího Turka skončila v bráně. To bylo ze zápasu vše a Stará Boleslav tak mohla slavit svůj první bodový zisk sezóny, po kterém se v tabulce vyhoupla před svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Musím uznat, že domácí vyhráli zaslouženě, po většinu utkání byli opravdu lepší. Nám se na úzkém hřišti příliš nedařila kombinace, která zdobí náš herní projev oproti soupeřům této soutěže v jiných zápasech.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - L. Švancar [-] , M. Voženílek [-] (84. D. Mikoláš [-] ) - J. Novotný [-] (80. J. Šebesta [-] ) - V. Šmejkal [-] - J. Matějovský [-] (46. J. Cruz [-] ) , D. Šalda [-] (56. Z. Turek [-] ) , M. Boček [-] (46. D. Grafnetr [-] ) , B. Staněk [-] , P. Bláha [-] , J. Novák [-]

FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - L. Gazdík [-] , R. Novotný [-] (46. P. Stanislav [-] ) , M. Zeman [-] , Z. Taňski [-] , P. Kalabiška [-] , M. Lovíšek [-] , V. Žežulka [-] , J. Drahorád [-] , T. Dohnal [-] , L. Sochor [-]

ŽK: 84. J. Cruz - 40. J. Drahorád , 84. P. Stanislav .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Václav - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.