L. Simon 36.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo v premiéře dosáhlo na bod


Branky


36. L. Simon - 59. L. Sochor
0

V obnovené premiéře ve skupině B čekala na domácí Dynamo rezerva Neratovic. Hrál se vyrovnaný zápas, který dospěl až k penaltovému rozstřelu. V něm byli úspěšnější hosté a se ziskem dvou bodů z úvodního zápasu budou určitě spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích vyjádřená gólem

S jasným cílem - zapojovat do zápasů mladé hráče - vstoupil do sezóny B-tým divizních Neratovic. Ten získal v letní přestávce také nového trenéra, když se na lavičku postavil Mráz. Zápas ale pro hosty začal nešťastně, když už v 5. minutě došlo ke srážce hlavami a ze hry musel odstoupit Frýzek. Ten si ze souboje odnesl zlomený nos, sešité víčko a lehčí otřes mozku. Do hry se tak dostal mladý Brabec, který již měl v nohách dopolední zápas za dorost. Velké horko nepřidávalo úrovni zápasu a mírnou převahu si v první půli vytvořili domácí. Ti s oblibou využívali variantu dlouhého míče na svého útočníka Krejzu, který dokázal spoustu míčů udržet a získával tak svému týmu územní převahu. Koncovka se však domácímu kanonýrovi nedařila, a protože se hosté k zakončení vůbec nedostávali, byl nejhezčím okamžikem prvního poločasu průnik domácího mladíka Simona. Ten dokázal při své akci z 36. minuty od půlky hřiště překonat hned několik obránců a také přesvědčivě zavěsit. 1:0. Odpovědět mohl mladík i na druhé straně, Brabec se ale s míčem dostal příliš blízko k brankáři Zavadilovi a nedokázal ho prostřelit. První půle tak skončila výsledkem 1:0.



Neratovice srovnávají stav

Do druhé půle hosté poslali Ďurindu místo vyčerpaného Demetera a snažili se zvýšit svou aktivitu. To se jim ale v úvodu vůbec nedařilo a naopak domácí mohli nejméně dvakrát zvýšit - jejich střely ale pokaždé zastavila tyč hostující branky. Jako blesk z čistého nebe tak přišlo vyrovnání skóre, které se zrodilo v 59. minutě utkání - Dynamo svému soupeři darovalo roh, který Ďurinda rozehrál přesně na hlavu Sochora a míč skončil za zády brankáře Zavadila. 1:1. Vyrovnání hosty nabudilo a ti se vzápětí dostali k několika nadějným brejkům. Ani jeden z nich se ale neujal, a tak dostali domácí čas se vzpamatovat a nadechnout se k závěrečnému náporu. Z něj pramenilo mnoho rohů i dlouhých vhazování do vápna soupeře, avšak bez gólového úspěchu. V úplném závěru pak mohly výhru na svou stranu strhnout oba týmy - hlavička Sochora se ale neujala a domácímu Krejzovi se míč v rozhodující chvíli zamotal pod nohy. Zápas tak dospěl až k penaltám, ve kterých prokázal svou třídu hostující brankář Černý. Ten dokonce proměnil rozhodující kop a Neratovice tak domů vezou 2 body.



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Pochvalu za předvedený výkon si zaslouží celé mužstvo. Kluci si v úmorném vedru sáhli až na dno svých sil. Odměnou jim je pěkný dvoubodový zisk ze hřiště urputného soupeře a úspěšný vstup do soutěže. Hned v dalším utkání k nám přijede mladé mužstvo Benátek B, které v prvním kole porazilo Starou Boleslav 3:2. Byl jsem se na tento zápas podívat, předváděli dobrý pohyb s vysokým napadáním rozehrávky soupeře a pokud za ně nastoupí na pravém kraji i Mižič, čeká nás další těžké utkání.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - O. Došek [-] , L. Krejza [-] , R. Minařík [-] (73. S. Fomin [-] ) , M. Šenkýř [-] , P. Vágner [-] , L. Simon [-] (80. P. Kobera [-] ) , J. Jindřich [-] , J. Emmer [-] , P. Dubský [-] , M. Bednařík [-]

FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - V. Demeter [-] (46. A. Ďurinda [-] ) , A. David [-] , L. Frýzek [-] (5. M. Brabec [-] ) , Z. Taňski [-] , D. Nguyen [-] , V. Žežulka [-] , T. Dohnal [-] , J. Kohout [-] , L. Sochor [-] , M. Zeman [-]

ŽK: 63. R. Minařík , 66. P. Vágner , 81. M. Bednařík , 85. S. Fomin , 87. P. Kobera - 37. L. Sochor , 75. A. Ďurinda , 76. V. Žežulka , 78. J. Kohout .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Martin - JAHODA Petr, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.