Hýskov v první půli otočil nepříznivý vývoj. Poškodil nás rozhodčí, smutnili domácí


Branky


0

V dalším kole I. B třídy nastoupila rezerva rakovnického SK proti Hýskovu, který v prvních čtyřech zápasech zvítězil, ale poté čtyřikrát prohrál. Domácí v utkání chtěli zvítězit, posunout se na 14 bodů a poté v klidu dohrát zbytek podzimu, kdy Rakovnické čeká velmi těžký los. Utkání se pro Rakovnické vyvíjelo báječně, ale poté se hosté po velké chybě hlavního rozhodčího nadechli k velkému obratu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní hostující obrat

Hýskovští se prezentují obrovskou aktivitou v úvodních minutách po celou sezonu. Tento zápas nebyl výjimkou. Hostující Peclinovský se dostal do dvou obrovských příležitostí, ale v prvním případě ho vychytal famózně Pešek a v druhém případě zakončil svůj samostatný únik střelou vedle branky. Skórovat mohl i domácí tým. To když Medřický parádně vysunul Nováčkova, který šel sám na brankáře, ale jeho střela skončila na tyči. V 15‘ vystihl M. Tvrz Křesťanovu malou domů a šel sám na Stehlíka. Rakovnický útočník Stehlíkovi udělal kličku a pohodlně zakončil do odkryté branky – 1:0.  

 

O deset minutu později se zápas pro domácí vyvíjel ještě slibněji, poněvadž Čech poslal do brankové příležitosti Nováčka, který se štěstím prostřelil brankáře – 2:0. Ve 31‘ nastal klíčový moment utkání. Mareš poslal míč za obranu na M. Tvrze a ten šel sám na Stehlíka. Ten jeho první střelu chytil, ale proti dorážce byl krátký. Hlavní rozhodčí ovšem místo branky pískl údajný faul od rakovnického útočníka (M. Tvrz brankáře atakoval až po dopravení míče do sítě). Tato událost ovlivnila další vývoj utkání, protože o minutu později se po rohovém kopu Hýskova vytvořil před brankou domácích závar a Dóša snížil – 2:1. Domácí byli opařeni a Hýskov toho využil k obratu, o který se po brejcích postarali Matějka a následně Dóša – 2:3.

 

Dóša zkompletoval hattrick

Vstup do druhého poločasu se domácím nepovedl. Hned po minutě hry zkompletoval Dóša parádní střelou levačkou hattrick – 2:4. O minutu později se Plačkovi nepovedla klička a hosté měli další obrovskou příležitost. Ta však zůstala nevyužita. V druhé polovině poločasu došel hostům dech a domácí se snažili o zdramatizování utkání.

 

V 74‘ vysunul Sklenka M. Tvrze, který šel sám na branku, ale při zakončení hledal lépe postaveného Kabeleho. Ten bohužel na nahrávku nedosáhl ideálně a nemohl zakončit. O pět minut později se situace opakovala, akorát tentokrát hledal Kabele před prázdnou brankou M. Tvrze, ale ten na nahrávku nedosáhl a míč skončil v zámezí. Poslední velkou příležitost měl znovu M. Tvrz, kterého parádně vysunul Červený dlouhým míčem za obranu, ale M. Tvrz trefil jen Stehlíka.

 

Autor: Marek Tvrz


Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz (hráč): Při hodnocení utkání nikdy nekomentuji výkon rozhodčích. Tentokrát musím udělat výjimku, protože utkání rozhodl hlavní rozhodčí Šesták svým výrokem, když neuznal moji regulérní branku na 3:0. Samozřejmě bychom neměli doma dostat čtyři branky, ale věřím, že tříbrankové vedení bychom si ohlídali už. Škoda, že jsme v posledních dvaceti minutách nevyrovnali, neboť šance jsme na to měli.




Počet diváků: 98. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - GLOGAR Petr, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.