J. Janík 45.
A. Janík 56.
A. Klavík 69. (p.)
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Tatranu doplatila na mizernou koncovku


Branky


45. J. Janík , 56. A. Janík , 69. A. Klavík (p.) - 19. M. Čermák , 76. T. Ludvík
0

Ve 3. kole I. B třídy odjela rezerva Tatranu na hřiště loňského suveréna a vítěze soutěže do Hřebče. Trenér Weis postrádal několik opor, když mu chyběli Zdena Weis, Tomáš Kapoun, Vašek Mutinský a Kevin Kaňák. Se sebezapřením hráli Jiřík a Konopásek. Na výkonu to ale znát nebylo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut byli hosté fotbalovějším týmem a již po šesti minutách mohl jít sám na brankáře Lukáš Černý, ale špatně si posunul míč a vyhnal se do úhlu. Za tři minuty vysunul Jiřík dlouhým míčem za obranu Máru Kučeru, který šel sám na Zajíčka, kterého sice obstřelil, ale těsně minul branku. Hosté se dočkali v 19. min., kdy si Michal Čermák navedl od lajny míč na střed hřiště. Levačkou vypálil a díky teči obránce skončil za zády bezmocného Zajíčka – 0:1.

 

Za pět minut to mohlo být o dvě branky. Baranec se ve vápně nedomluvil se Zajíčkem, čehož využil Mára Kučera. Byl sám před prázdnou brankou, ale jeho slabou střelu stačil J. Janík vykopnout z brankové čáry. Do třetice všeho smolného zažil Mára Kučera ve 31., kdy se z dvaceti metrů opřel do míče a napálil pouze spojnici břevna a tyče. Trest tak přišel v nastaveném čase, kdy hosté neodvrátili domácí standardní situaci a J. Janík ve skrumáži poprvé v sezoně prostřelil Kubu Tůmu – 1:1. 

 

Druhá část začala samostatným únikem hostů, ale Zajíček neskutečným zákrokem míč vyrazil. A tak přišel opět trest. Kuba Tůma zaváhal při rohovém kopu a A. Janík hlavičkou ze tří metrů otočil skóre – 2:1. Klíčový okamžik přišel v 69., kdy Míra Hájek ve vápně fauloval. Míč si na značku penalty postavil Klavík, ale Kuba Tůma bravurní robinsonádou míč vyrazil. Jaké bylo překvapení u všech hráčů (i domácích), když sudí Hron nechal penaltu opakovat za údajné Tůmovo špatné postavení. Reparát Klavík zvládl – 3:1. Hosté ale nesložili zbraně. Naději vykřesal Tomáš Ludvík, který tečoval střelu Lukáše Černého – 3:2. Domácí si ale s vypětím všech sil tříbodové vítězství uhájili. 

 

Zdroj: tatranrakovnik.ic.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Trenér Zdeněk Weis: „Vůbec nemá cenu říkat, že jsme po většinu zápasu byli fotbalovějším týmem. Pokud neproměníme čtyři samostatné úniky. Necháme si dát tak laciné dva góly, tak si prostě asi body nezasloužíme. K penaltě se nemá cenu vyjadřovat.“



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - T. Procházka [-] (79. D. Počta [-] ) , A. Janík [-] , J. Baranec [-] - J. Faktor [-] , D. Kolařík [-] , M. Servus [-] , P. Kujal [-] - J. Dvořák [-] (46. A. Klavík [-] ) , J. Janík [-] , L. Moravec [-] -

TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - D. Šika [-] (56. M. Soukup [-] ) , D. Kroupa [-] , L. Šika [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , L. Černý [-] , M. Kučera [-] , J. Konopásek [-] (67. T. Ludvík [-] ) , J. Jiřík [-] , J. Douša [-]

ŽK: 62. L. Moravec , 89. A. Janík - 40. L. Šika , 42. M. Čermák , 69. M. Hájek .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Hron Karel - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.