Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Fotbalový podzim je za námi. Půlmistrem se ve druhé nejvyšší krajské soutěži stal Sokol Kralovice, v nabité tabulce ale třeba devátý Horšovský Týn ztráci na celek ze severu Plzeňska pouze 8 bodů. O všem rozhodne až jarní část sezóny. Nyní ale přichazíme se sestavou podzimu, ve které můžete hlasovat o toho vůbec nejlpešího hráče uplynulých 15 kol. Hlasovat můžete až do konce ledna!

BRANKÁŘ:

Filip Šatra (Košutka) - Brankáři se na Košutce, stejně jako v řadě jiných týmů, střídají. Filip ale několikrát svůj tým v 7 odchytaných utkáních podržel a i díky němu se může Košutka pyšnit nejmenším počtem inkasovaných gólů.

 

Náhradníci: Jaroslav Bodurka (Kralovice)

 

 

OBRÁNA:

Jakub Černý (Smíchov) - Pravý bek plzeňského Smíchova je jistý v defenzivní části, není mu ale cizí také pomoct spoluhráčům v útoku.

 

Matěj Potoček (Malesice) - Mladý střední obránce už v průběhu sezóny vyměnil Divizi za 1.A třídu. Konkrétně se přesunul z Horní Břízy do Malesic. Hned se začlenil do základní sestavy a je pilířem malesické obrany.

 

Libor Milota (Chlumčany) - Zkušený obránce a kapitán chlumčanské Keramiky. Kvalitními a stabilními výkony pomohl svému týmu k 5. místu, které z Chlumčan dělá nejlépe umístěný tým, který postoupil před sezónou z 1.B třídy.

 

Náhradníci: Pavel Grambal (Křimice), Jan Holec (Košutka), Lukáš Kodýdek (Sušice), Jakub Vlk (Kralovice)

 

 

ZÁLOHA:

Lukáš Filipec (Kaznějov) - Technický fotbalista, podobně jako Matěj Potoček z Malesic, vyměnil před sezónou Divizi za 1.A třídu. V Kaznějově zásobuje své spoluhráče pohlednými přihrávkami a také umí zakončit. Na podzim zaznamenal 8 branek.

 

Jan Žiak (Mochtín) - Tahoun celku z Klatovska. Mochtín je sice až dvanáctý, bez druhého nejlepšího střelce by na tom však byli možná ještě hůř. Už ví, jaké je to zvítězit v anketě Hráč podzimu.

 

Lukáš Čížek (Dlouhý Újezd) - Podobně jako Jan Žiak, také Lukáši Čížkovi se individuálně daří, tým však po podzimu okupuje jedenáctou příčku. Lukáš se může pyšnit 11 vstřelenými góly.

 

Jan Skála (Sušice) - Záložník druhého nejlepšího týmu podzimu přispěl k tomuto umístění 6 přesnými zásahy. Do paměti fanoušků se zapsal i výkonem mezi třemi tyčemi, když Sušice neměla brankáře a 25letý hráč vychytal proti Žákavě výhru 6:2.

 

Martin Řenč (Kralovice) - Kapitán lídra z Kralovic vyčnívá mimo jiné ve hře tělem, je ale také nebezpečný v útočné fázi, když tvoří ofenzivní hru Sokolu.

 

Náhradníci: Lukáš Tomášek (Chlumčany), Alexandr Zikmund (Smíchov), Jakub Vondráček (Kaznějov), Matěj Boukal (Žákava)

 

ÚTOK:

Jan Havlíček (Horšovský Týn) - Jméno, které zde asi nikoho nepřekvapí. Před sezónou vyměnil Holýšov za Horšovský Týn. Nastoupil do 11 zápasů, neprosadil se jen proti Sušici a počet vstřelných branek se zastavil na čísle 20.

 

Václav Sýkora (Křimice) - Jeden z pěti hráčů kola oblékajících dres Křimic na podzim svůj tým střelecky táhnul. Nasázel 8 branek a další má v plánu přidat na jaře.

 

Náhradníci: Marek Falout (Horšovský Týn), Tomáš Pekník (Košutka), Tomáš Nekola (Žákava), Jakub Kulhánek (Kralovice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.