Za mě jsme jednoznačně černý kůň pro jarní část sezóny, říká Václav Sýkora

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v sestavě podzimu a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal křimický útočník Václav Sýkora. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na začátku přípravy vám bylo představeno nové trenérské duo. O koho jde a jak jejich práci zatím hodnotíš?
Jako předseda a hlavní trenér zároveň nám byl představen Ondra Zapoměl, jeho asistentem je nestárnoucí legenda českého fotbalu Roman Vonášek. My hráči tam nejsme od toho, abychom něco hodnotili, ale trénovali, sbírali body a letěli tabulkou vzhůru. Takže hodnocení nechám spíš pak na trenérech.
Proběhly nějaké změny i v hráčském kádru?
Je to tak - Křimice přes zimu nechutně zbrojily! Povedlo se nám přivést mého kamaráda Jirku Šmolce z Bolešin (1. B třída), bývalého spoluhráče z divizních Klatov a hráče Rapidu Plzeň (Krajský přebor) Dana Matějku a našeho trenéra brankářů z akademie Marka Špirocha.
Už máte za sebou kondiční soustředění v Žinkovech. Jak by si ho zhodnotil ať už z osobního, tak i týmového pohledu?
Myslím, že to bylo super. Párkrát jsme se proběhli, zaposilovali, zahráli fotbálek, k tomu jsme zvolili nového prezidenta a večer si na to dali malej přípitek s písničkou.
Jak jsme se dozvěděli již v minulém rozhovoru, tak fotbal je nejen tvým koníčkem, ale věnuješ se mu na plný úvazek i profesně. Čím se dokážeš od fotbalu odreagovat?
Jsou týdny, kdy mám i 9 fotbalových tréninků plus Křimice. A tak upřímně říkám, že když přijdu domů, je fotbal to poslední, co chci vidět…Takže relaxuju na zahradě, v lese, u knížky nebo filmu, hraju si s dětmi, popř. s manželkou (směje se)
Jaké jsou cíle na jarní část sezóny?
Nevím, jestli máme nějaké cíle, ale určitě budeme sakra nepříjemní pro každého, kdo nás potká… Za mě jednoznačně černý kůň pro jarní část sezóny.
Co se ti v hlavě vybaví, když se řekne "pitbulček", "chameleon" a "beruška"?
Tak “pitbulček” je označení pro našeho německého vlčáka z Vochova, který je aktuálně na dietě. “Chameleonem” pojmenovali kluci nepříjemný cvik na lavičce při soustředění v Žinkovech a “beruška” je nechvalně proslulý papír na tamním ubytování.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.