Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část sezony už spí zaslouženým zimním spánkem a nám tak nezbývá, než vyhlásit 11 nejlepších plejerů podzimu. Kdo se stane pomyslným králem podzimní části Okresního přeboru na Kolínsku?

Zdeněk Douděra (KRA) - Výbornými výkony držel Krakovany v boji o přední příčky. Na závěr podzimu ho vyřadilo zranění, přejeme brzké uzdravení!

Petr Pavlík (ZÁS) - Nestárnoucí opora Zásmuk. Stoper, který vstřelil 14 branek a obdržel jen 2 žluté. Petr Pavlík ani jako čtyřiačtyřicetiletý neztrácí na kvalitě.

Marek Šulc (NUČ) - Klíčový stoper Nučic, který zahraje i útočníka. Když zrovna chyběl, měl trenér Samek velké starosti s vymýšlením jeho náhrady.

Michal Hejduk (ČPE) - Fakt, že tenhle mladík znovu naskočil do mistrovského utkání, je takový malý fotbalový zázrak. Výbornými výkony na stoperu se velkou měrou podepsal na podzimních výkonech svého týmu.

Jakub Miškovský (ŠTÍ) - Uman, Hoření, Lepší a právě Miškovský. To byli klíčoví hráči posledního týmu. Ovšem právě nejmladší z nich byl v celém podzimu nejklíčovější. Výbornými výkony ve středu pole a ke konci sezony i na stoperu, pomohl odčinit nejednu blamáž mladého týmu.

Pavel Šafář (TUCH) - Tento mladík byl veledůležitou postavou týmu s fantastickou diváckou kulisou. Jedenadvacetiletý štírek se 6 góly podílel na desátém místě po podzimu.

Lukáš Martínek (ZÁS) - Osmatřicetiletý tahoun Zásmuk. S šesti góly druhý nejlepší střelec týmu. Má zkušenosti z vyšších soutěží.

Ondřej Puk (CER) - Jedenáctigólový útočník/záložník s divizními zkušenostmi. Stěžejní hráč Cerhenic a mistr přímých volných kopů.

Matěj Doubek (CER) - Střelec. Špičkový útočník hájící barvy Cerhenic. S dvanácti góly nejlepší střelec týmu.

Tomáš Dufek (KOU) - Hráč minulé sezony, dvorní kanonýr Kouřimi, ale také výborný kluk do kabiny a vtipálek.

Třinácti vstřelenými góly si drží titul nejlepšího střelce týmu.

Ondřej Sodoma (VOS) - Pan fotbalista. Útočník s dynamitem v noze. Gól dal, tento ex-slávistický útočník, každých 45 minut. 22 branek za podzim. S ním stojí a padá výkon Velkého Oseka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.