Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část ročníku 2022/2023 skončila a my přinášíme ideální sestavu podzimu, která po třinácti kolech dostála finální podoby. Kromě hlasování o celkového hráče podzimu si můžeme prohlídnout i obsáhlou galerii, za kterou děkujeme všem fotográfům.

Václav Forejtar (SK Vacov): Sice nenaskočil do všech zápasů, nýbrž pouze do devíti ze třinácti možných, ale Vacov se na něj mohl spolehnout. Za devět zmíněných zápasů připsal pět čistých kont a ani jednou neokusil hořkost porážky.

Vladimír Klíma (TJ Sokol Sedlice): Do soutěže se zapojil za Sedlice na pozici obránce až později. Během pěti duelů ale vstřelil čtyři branky a byl důležitým článkem obrany Sokolu.

František Dlouhý (SK Slavoj Volyně): Vysoký stoper byl jistotou nejen při plnění defenzivních úkolů, ale i v těch ofenzivních, když dokázal za třináct zápasů vstřelit čtyři branky. Hru dokázal i pořádně přitvrdit, což ho stálo pět žlutých ocenění.

Martin Kukla (FC Vlachovo Březí): I přes fakt, že v defenzivní řadě nováčka je nejmladším členem, předváděl Martin dobré výkony jak na pozici předstopera, tak poté i na levém kraji, kam se během podzimu několikrát přesunul.

Jakub Sova (SK Vacov): I druhá letní posila z Vacova se dostává do sestavy podzimu. Jakub řídil záložní řadu svého týmu a dokázal rozdávat míče svým spoluhráčům do nebezpečných šancí. I on ale za to dokáže vzít, což fanouškům ukázal hned osmkrát.

David Šefčík (FK Junior Strakonice):  Během podzimu se sestava Junioru hodně točila, on byl ale stálice. Kapitán David Šefčík nenaskočil pouze do jednoho zápasu a svými devíti góly Junioru hodně pomohl.

Tomáš Kouba (FK Chelčice): Střední záložník druhého nováčka soutěže z Chelčic byl pro svůj tým důležitý hlavně v útočných akcích, při kterých dokázal nacházet své spoluhráče v dobrých situacích.

Ondřej Vaněček (FC Znakon Sousedovice): Krajní záložník neporažených Sousedovic byl na své straně nepřekonatelný. Dokázal nacházet přesnými centry do vápna hlavy svých spoluhráčů, ale když bylo potřeba, dokázal pomoci i dozadu.

Václav Cais (TJ Slavoj Husinec): Nebýt jeho, Husinec by na tom byl ještě hůř, než je teď. Z celkových třiadvaceti branek měl na svém kontě neuvěřitelných jedenáct a ofenzíva by byla bez něj opravdu ztracená. Zvládne táhnout svůj tým takhle i v jarní části?

Jan Hubáček (FC Vlachovo Březí): Skoro čtyřicetiletá jistota na útoku Vlachova Březí stále pálí ostrými. Březí pomohl svými deseti góly, jako nejlepší střelec týmu, k vynikajícímu čtvrtému místu.

Josef Šourek (FC Znakon Sousedovice):  Kdo jiný by měl sestavu uzavírat, než nejlepší střelec soutěže. Za třináct zápasů zvládl vsítit neuvěřitelných čtyřiadvacet branek a v Sousedovicích si fotbal užívá každým svým dechem. Zvládne překonat hranici padesáti branek, nebo se stroj zadrhne?

 

Na odpověď na tuto otázku si budeme muset počkat. Fotbal letošní podzim opravdu bavil a vybrat ideální jedenáctku bylo proto mnohem těžší, než kdy dřív. Do sestavy se nevešel třeba vynikající Sousedovický brankář Tomáš Holý, obránce Zeman z Bělčic, nebo Procházka z Vacova. Na záloze perfektně operovali Janoušek ze Sedlic, Matas z Dražejova a také hráči ze Sousedovic ve složení Fábera a Petráň. A konečným slovem z útočníků chybí v sestavě třeba z Vacova Filip Zitta, kapitán Sousedovic Jan Hrach a Buzhdyhan z Chelčic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.