Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Pro sestavu podzimu jsme zvolili rozestavení 3-4-3

Do sestavy podzimu jsme vybrali například tyto hráče. Brankář : Filip Mičánek z Křoví - jeden z nejlepších gólmanů soutěže, který dokazuje svoji kvalitu spousty čistých kont že zápasů. Obrana: Jan Švejda z Křižanova B. Fyzicky i technicky skvěle vybavený defenzivní univerzál nastupující buď jako stoper nebo defenzivní záložník. Pokud si udrží formu i zdraví, během jara se dá očekávat postupné zabudovávání do křižanovského áčka.
Stanislav Vlach z Měřína. Na podzim vstřelil 5 gólů. Několikrát se prosadil hlavou, navzdory své výšce. Pracovitý a poctivý hráč. Záloha: Petr Soudek z Věchnova. Je to střední záložník, velký bojovník a srdcař, který i se zraněním hraje každý zápas a za podzim nechyběl ani jednou. Je to opora týmu a svými přihrávkami a bojovností pomáhá k dobrým výsledkům svého týmu. Útok : Martin Dvořák z Jimramova. Typ hráče, kterýho by chtěl každej trenér na okrese. Zahraje cokoliv, stopera, střeďáka, kraj zálohy. Na
závěr podzimu byl vysunutí na hrot a ve třech zápasech nasázel 13 gólu. Navíc je to nejslušnější kluk, kterého kdy ve fotbale potkáte. Nyní můžete hlasovat do konce ledna a opět se zajímavými cennami. Zároveň můžete shlédnout také fotogalerii  zápasů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.