Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část I.B třídy skupiny B je za námi a my vám přinášíme ideální jedenáctku podzimu.

Brankář

Jan Moník - takový slávistický Manuel Neuer. Má skvělou rozehrávku a s přehledem řídí celou obranu. Svůj tým dokáže podržet v náročných chvílích.

 

Obrana

Pavel Kasper - lídr, kapitán a základní kámen javornické obrany. Má skvělý přehled o hře. Na podzim se dokázal čtyřikrát gólově prosadit.

Martin Šolc - stejně jako Pavel Kasper je nedílnou součástí defenzivy svého týmu. Disponuje skvělou fyzičkou a je vždy tam kde je potřeba. Na podzim se trefil devětkrát, což je na defenzivního hráče skvělé číslo.

Martin Jedlička - opora Zdelovské obrany, své dobré defenzivní výkony vylepšil třemi přesnými zásahy.

 

Záloha

Pavel Smrček - takový Lionel Messi z Meziměstí, různě se potuluje po hřišti, je ale u většiny útočných akcí svého týmu. Na podzim se trefil osmkrát, k těmto přesným zásahům přidal několik gólových asistencí.

Jan Koblížek - kapitán a tvůrce hry nováčka z Malšovy Lhoty. Společně s bratrem Jakubem a Vítkem Vejrem vytvořili velmi silné ofenzivní trio, ze kterého měl respekt každý tým. Na podzim se trefil sedmkrát.

Vojtěch Svatoň - malý ale hodně šikovný. Má skvělou kopací techniku, přehled o hře a v neposlední řadě velkou fyzičku. Patří mezi hlavní tvůrce černilovské hry.

Marek Panenka - důrazný hráč, co si velmi rozumí s míčem a umí střílet krásné góly. Zejména jeho nůžky proti Malšovicím byly výstavní.

 

Útok

Adam Krejčí - hlavní ofenzivní síla Javornice. Útočník co umí rozdat, ale i příjmout. Na podzim se trefil patnáckrát a hlavně díky němu se Javornice pohybuje v první polovině tabulky.

Jan Plšek - noční můra většiny obránců. Útočník, který vždy je na správném místě a většinou se nemýlí. Za podzimní část vstřelil neskutečných 23 gólů.

Vítek Vejr - komplexní hráč, který snad nemá slabinu. Nejdůležitější článek ofenzivy "Malšovky". Do posledního kola bojoval s Janem Plškem o průběžné první místo nakonec si připsal o dva přesné zásahy méně, tedy 21.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.