Hráčem Pivobod.cz SESTAVY PODZIMU, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 01.12.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Smrček

39%

Pavel Smrček byl součástí pěti z celkem dvanácti ideálních sestav podzimu, které vybrali trenéři a zástupci jednotlivých týmů soutěže. Odkaz na článek najdete zde.

 

Záložník Meziměstí na podzim zaujal zejména svoji technikou, citem pro hru a schopností ji tvořit. Lukáš Zrůst, trenér Malšovic hráče popsal takto: "Malý, ale šikovný, důležitý článek hry Meziměstí." Na podzim se trefil osmkrát a k tomu přidal několik gólových asistencí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vítek Vejr 22%
3. Pavel Kasper 18%


0

Hlasování je u konce! Nejvíce hlasů v anketě o nejlepšího hráče podzimu získal Pavel Smrček. Komplexní záložník, opora a jeden z hlavních tvůrců hry TJ Lokomotiva Meziměstí. Druhé místo obsadil kanonýr Vítek Vejr z TJ Sokol Malšova Lhota, který na podzim stihl vstřelit 21 branek a pomohl tak nováčkovi přezimovat na párádním druhém místě. Třetím v pořadí je Pavel Kasper javornický kapitán, který na podzim patřil k nejlepším obráncům soutěže.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.