SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 05.11.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Ladislav Lenner (Kněževes) - Jeho tým má za sebou velmi těžký zápas s prvním celkem tabulky. Gólman Kněževsi ale držel do poslední chvíle naděje svého celku na bodový zisk, který nakonec nepřišel. Několik skvělých zákroků především v prvním poločase vyneslo tomuto brankáři nominaci do top jedenáctky.

 

Ondřej Kučaba (Senomaty) - V sestavě kola se poperou o divácké hlasy hned dva brankáři. Vynechat nemůžeme ani toho ze Senomat, který si také připsal několik skvělých zákroků proti Olešné. Ta měla proti Beranům daleko více ze hry, ani to ale na vítězství nestačilo. Pod tři domácí body se tučným písmem podepsal právě senomatský brankář.

 

Jiří Razím (Olešná) - I v dalším utkání Ráza ukázal, že se bude řadit k tomu nejlepšímu na okrese. V zápase se Senomaty byl jistý v rozehrávce, předvedl své kvality a jako bonus si připsal asistenci na jediný gól Pásovky.

 

Martin Šimon (Pustověty) - Při jednom z inkasovaných gólů se spoléhal na zdvižený praporek pomezního sudí, zaváhání ale napravil dvěma góly, kterými držel Pustověty v naději na bodový zisk. Ani ten i přes dobrý výkon tohoto stopera nepřišel a Sokol v Pavlíkově těsně padl.

 

Vít Fiala (Jesenice) - Ofenzivní síla Jesenice proti Řevničovu byla obrovská. Zadáci Sparty byli doslova nešťastní z jesenické letky, jejímž členem byl také Vít Fiala. Něco málo přes čtvrt hodiny stačilo tomuto hráči na hattrick, kterým se podílel na devastaci soupeře.

 

Robert Grill (Lužná) - V zápase s Městečkem předvedl na pozici pravého záložníka dost možná svůj nejlepší podzimní výkon. Lužná vyhrála, udržela se v kontaktu s vedoucími Mšeckými Žehrovicemi a odměnou za výborný výkon byla luženskému hráči jedna branka z celkových pěti do sítě Městečka.

 

Lukáš Roubík (Janov) - Střed hřiště patřil mezi největší zbraň Janova v zápase s Čistou. Po boku Marka Bradáče rozdával v utkání kromě radosti také přesné přihrávky do šancí, do kterých se také sám dostával. Z přímého kopu otřel míč o tyč a po jeho průnikové přihrávce se pískala penalta. Pro Sokol velmi důležitý hráč, který nemůže v sestavě kola chybět.

 

Radek Škutchan (Mšecké Žehrovice) - Dva góly sice dal Petr Jindra, ale od toho na hřišti útočníci jsou. Neobejdou se bez kvalitního servisu, kterým je zásobuje zbytek týmu. Třeba jako při první a velmi důležité vedoucí brance v zápase s Kněževsí, kterou hostujícímu útočníkovi připravil přesným centrem velmi aktivní Radek Škutchan. Mšecké Žehrovice předvedly kolektivní výkon, ale jméno tohoto křídelního hráče nemůžeme nechat bez povšimnutí.

 

Martin Horvát (Zavidov B) - Rezerva Zavidova zvládla hokejovým výsledkem zápas v Lišanech, kde místní hřiště fotbalu příliš nepřeje. Přálo ale tomuto hráči, který v zápase zkompletoval hattrick a nebýt jeho důležitých gólů, mohly se body dělit nebo dokonce zůstat doma. Byl jedném z mála na hřišti, kteří vynikali.

 

David Řezáč (Pavlíkov) - Velmi platným hráčem byl pro svůj tým David Řezáč. Ukazuje, že mu pozice útočníka svědčí a v těžkém utkání s Pustověty zařídil jeden z důležitých gólů. Dokázal pracovat pro tým a to se Pavlíkovu vrátilo v podobě velmi důležité a těsné výhry.

 

Karel Pros (Jesenice) - Sám zvládl dát dva góly, ale skoro u všech ostatních měl asistenci nebo se na nich aktivně podílel, do toho připravoval i další šance. Bylo ho plné hřiště a s jeho rychlostí si nedokázali obránce Řevničova poradit. Ofenziva Jesenice byla obrovsky silná a Karel Pros byl prostě a jednoduše hráčem utkání.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2022 10:00 do 09.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.