SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 29.10.2022

0

Poslední říjnový víkend přinesl fanouškům již jedenácté kolo 1.B třídy skupiny B. V sobotu Bělčice doma porazily Bavorov, Chelčice loupily v Husinci a Volyně nedala Dražejovu šanci. V neděli Cehnice vyválčily remízu s Vacovem, Šourek vystřelil tři body Sousedovicím proti Březí, Junior otočil duel s Hošticemi a Sedlice s přehledem zvítězila nad Tatranem.

Tomáš Mráz (SK Slavoj Volyně): Brankář Volyně předvedl mnoho slušných zákroků a pomohl tak svým čistým kontem k výhře nad Dražejov.

Daneil Marcinko (FC Znakon Sousedovice): Krajní obránce Sousedovic našel přesným pasem při druhé brance Šourka a zároveň dokázal vyhrát každou hlavičku. Výborný výkon.

František Dlouhý (SK Slavoj Volyně): Sice dal branku z penalty, ale za poslední zápasy se stoper Volyně rozstřílel a má fazónu. Snad mu vydrží do konce podzimní části.

Vladimír Klíma (TJ Sokol Sedlice): Obránce Sedlice přidal druhou branku, kterou pojistil vítězství svého týmu nad Tatranem.

Marek Kováč (Sokol Cehnice): Hráč Cehnic zachránil svým gólem ke konci zápasu bod za remízu 2-2 s Vacovem.

David Šefčík (FK Junior Strakonice B): Kapitán Strakonic rozhodl utkání proti Hošticím, když otočil stav pro Strakonice svojí brankou. 

David Dumský (TJ Sokol Sedlice): Záložník Sedlice vstřelil první a rozhodující branku na zápase proti Tatranu.

Lukáš Krameš (TJ Sokol Bělčice): Hráč Bělčic nastoupil po jednozapasové odmlce a hned byl vidět. Proti Bavorovu vstřelil gól a pomohl k vítězství 2:0.

Josef Šourek (FC Znakon Sousedovice): Hattrickem proti Březí zajistil Sousedovicím tři body, které se ve Březí až překvapivě trápili v koncovce. Pepa je prostě útočník na svém místě.

Jiří Brabec (SK Slavoj Volyně): Třetí hráč z Volyně z duelu proti Dražejovu. Brabec vstřelil dva góly a řídil útočnou sílu domácího Slavoje.

Jakub Houda (TJ Sokol Bělčice):  Doteď se útočník Bělčic trefil pouze pětkrát proti B týmu Tatranu. Zápas s Bavorovem se mu ale nesmírně povedl, když rychle otevřel skóre a na druhou branku asistoval.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2022 12:56 do 02.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.