SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.10.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Hned několik gólmanů předvedlo dobré výkony, v top jedenáctce ale má místo pouze jeden. Nyní si pozici mezi třemi tyčemi vychytal Michal Beneš, který byl důležitou součástí pustovětského tažení v Řevničově. Sparta měla několik gólových šancí, které gólman Sokola zneškodnil skvělými zákroky. Dlouhodobě stabilní výkony předvádí Luboš Mácha. V dresu Senomat nejen drží defenzivu, podílí se také na útočných akcí a sám zkouší zakončovat zpoza šestnáctky. Několikrát mu to vyšlo, nyní přidal další zodpovědný výkon a ani on nemůže v sestavě kola chybět.

 

Defenziva Janova měla plné nohy práce. Se stoperem Janem Koukalem ale zdatně v Ohnivec aréně odolávala a nechybělo moc, aby to dotáhl Janov k vítězství. Zkušený stoper byl základním pilířem fungující obrany. Radek Polášek začínal na pozici stopera, odkud podporoval svůj tým. Když ale Pásovka v Jesenici prohrávala, posunul se velezkušený hráč na hrot a tam pokračoval v rozdávání radost. Na fantastickém obratu má velký podíl, ke kterému přidal kromě asistence také gól. Defenzivní záložník Josef Špička předvedl v derby famózní představení. Roli defenzivního hráče si plnil na výbornou a přidal také velkou chuť směrem vpřed. Dostal se do několika šancí a sám vybojoval rozhodující pokutový kop pro Lužnou.

 

Ve středu hřiště exceloval Martin Křivánek, který byl strůjcem hry Olešné a také on pomohl svému celku ke skvělému obratu. Martin prodal v duelu s Jesenicí zkušenosti, byl velmi jistý na míči a bylo na něj spolehnutí. Oldřich Hula také dlouhodobě ukazuje, že je pro Pustověty klíčovým hráčem. To předvedl i v Řevničově, kde byl součástí produktivního celku Sokola, o jehož vítězství rozhodl v dramatickém závěru přesnou hlavičkou. I pro něj byla rozhodující branka odměnou za dosud předvedené výkony. Levý záložník, jehož bylo plné hřiště. Neuhnul ze žádného souboje, nebyl k zastavení a blýskl se nádherným gólem, který přinesl klid na kopačky Mšeckých Žehrovic. Maksym Bondarev je fotbalový obojživelník a hrát proti němu nechcete!

 

Střelecký smysl pro moment a instinkt zabijáka předvedl řevničovský Vojtěch Kapr. Dvěma góly živil naděje Sparty na bodový zisk, ale jeho spoluhráči byli v koncovce velmi špatní. Řevničov si nevážil několika gólovek a doplatil na neproměněné šance. Výkon útočníka tohoto celku ale nešlo přehlédnout. Ještě jeden hráč v luženském dresu zazářil. S kapitánskou páskou na ruce skóroval dvakrát, k tomu trefil tyč. Ano, máte pravdu, je to Radek Pokorný! Poslední místo v sestavě kola obsadil hráč Senomat. Možná trochu přehlížený, ale neménně důležitý ofenzivní hráč, to je Libor Žebrakovský. Svou důležitost ukázal při absenci Jakuba Vávry a zavidovské rezervě nasázel hattrick!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2022 23:25 do 05.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.