SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 27.08.2022

0

Poslední srpnový víkend měla skupina B naplánováno druhé kolo. Pět sobotních a dva nedělní duely přinesly záživná utkání, na kterých se fanoušci rozhodně nenudili. Do čela se dostaly Sousedovice, které po výhře 7-2 v Husinci jsou o skóre před druhým týmem z Chelčic. Dále následují čtyři čtyřbodové týmy, mezi kterými se nachází i druhý nováček z Vlachova Březí. Ten porazil Dražejov, který společně s Bavorovem a Cehnicemi okupuje chvost tabulky s nula body. 

Tomáš Mráz (SK Slavoj Volyně): Jistota v bráně Volyně, předvedla krom rutinních zákroků i pár těžších. Největší šanci domácích z přímého kopu vytěsnil tygřím skokem mimo tři tyče.

Jiří Čužna (SK Slavoj Volyně): Druhý hráč z volyňského týmu. Mladý bek těží hlavně ze své rychlosti a obětavosti. K těmto atributům dokázal v neděli přidat pojišťující branku na 2-0 proti týmu z Cehnic.

Martin Kukla (FC Vlachovo Březí): Předstoper nováčka z Vlachova Březí válel v Dražejově. Ke své poctivé a tvrdé práci vzadu dokázal přidat i útočné výpady, ze kterých vyplynula asistence na třetí branku hostů.

Jiří Benedikt (FK Junior Strakonice B): Stoper Strakonic, nedal v sobotním zápase hráčům Bělčic příliš šancí na to, aby se přes něj dokázali prosadit. Defenzivní činností přispěl k výhře Junioru 2-1.

Michal Hojdekr (FC Vlachovo Březí): Hnací motor zálohy Vlachova Březí. V zápase s Dražejovem rozdával balóny do nebezpečných šancí spoluhráčům a sám nakonec ve druhém dějství přidal branku na 2-0.

Jan Skála (FK Chelčice): Posila z Netolic v létě vyztužila záložní řadu Chelčic. V zápase s Bavorovem přidal dvě branky a podílel se tak na vysokém vítězství 7-2.

Martin Machnyk (FK Chelčice): Druhý dvougólový hráč z Chelčic v sestavě kola. Záložní řada Chelčic dokázala rozebrat obranu Bavorova na jedničku.

David Šefčík (FK Junior Strakonice B): Kapitán, jak se sluší a patří! Levý záložník Junioru vstřelil dvě branky, přičemž jednu přidal z pokutového kopu. Na tu už hosté odpověď nenašli.

Ondřej Vaněček (FC Znakon Sousedovice): Krajní záložník Sousedovic předvedl výborný výkon jak dozadu, tak i dopředu. V zápase proti Husinci dával poslední branku zápasu, která stanovila konečné skóre na 7-2 pro hosty.

Dominik Petráň (FC Znakon Sousedovice): Druhý krajní záložník Sousedovic s útočnými choutky. Petráň přišel v létě z Junioru ze Strakonic a svými výkony si řekl o místo v základní sestavě velkého favorita na postup. V zápase v Husinci přispěl jednou brankou.

Josef Šourek (FC Znakon Sousedovice): Útočný trojlístek ze Sousedovic uzavírá nejlepší střelec soutěže. Podhrotový útočník Josef Šourek přidal druhý hattrick během prvních dvou zápasů a se šesti góly navíc vede s náskokem tabulku střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2022 15:15 do 31.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.