SESTAVA KOLA - 1.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 20.08.2022

0

Do sestavy 1. kola okresního přeboru se dostali hráči z týmů Útviny, Štědré, Staré Role, Merklína a Děpoltovic. Dostali se do ní především hráči, kteří přispěli jak svým výkonem, tak vstřelenými brankami nebo skvělým plněním defenzivních povinností.

Do branky se dostal po famózním výkonu na hřišti Jáchymova štěderský Kašpárek. Ten svým výkonem zajistil Štědré výhru 0:1.

 

Obrana se skládá z hráčů, kteří přispěli čistému kontu svých týmů. Útvinští Řezáč a Opočenský, kteří do ničeho nepustili hráče Nejdku a štěderský lodivod Straka.

 

V záloze se objevuje útvinský Hudec, který na několik branek asistoval a sám jednu vstřelil. Dále Vošta ze Štědré, který byl výborný v defenzivě, ale také zakládal drtivou většinou útočných akcí. Další místo v sestavě kola patří Sikorovi ze Staré Role, který svými dvěma brankami rozhodl o výhře nad Bochovem. Jako poslední záložník si své místo vysloužil merklínský Hromádka, který ke dvěma brankám přidal ještě skvělý výkon proti hroznětínské rezervě.

 

Proti Perninku se hattrickem blýskl děpoltovický Ruber a tudíž ani jeho nemůžeme vynechat. Další třígólový střelec se ukázal v zápase Hroznětína s Merklínem, a to K. Jiřík. A to nejlepší na konec. Útvinský Brázda předvedl neuvěřitelnou one man show, když šesti zásahy řídil debakl pro Nejdek.

 

Hlasujte pro hráče kola!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2022 07:48 do 24.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.